Mam horucku,zimnicu,boli ma cele telo robila som si samotest a kazdy den vychadza negativny. Som doma izolovana v pondelok idem na pcr. Su vobec tie samotesty spolahlive?
Tak ono su stale aj ine choroby 🤣
Ja bola 3tyzdne chora nemala som cuch chut , 6antigen negativ,pcr negativ🤷🏼♀️ Takze tak
@lenusa20 Bola som s pozitivnou osobou . Samozrejme,ze viem,ze nevymizli ine choroby.
Ja som zdravotníčka, s pozitívnymi som bežne denno denne a nenakazila som sa. Vlastne každý sa denne stretne s pozitívnou osobou len sa o tom nevie. Tak isto som bola teraz chorá a jak.. a korona to nebola. Nie všetko je korona. Teraz ide vo veľkom klasická chripka aj laringitidy a dokonca aj pľúcne chlamídie, velmi veľa je streptokoka aj moraxelky... Keď ti toľko testov vyšlo negat tak nerieš. Teploty máš a virémia teda už nastala a test by si mala pozitívny.
Po 8dnoch horucky vzdy poobede, zapalenych dutinach, unave ,po 4negativnych samotestoch a 1 mom negativnom mi dcera doniesla test z at a zrazu pozitivna. Aj pcr potom. Samotesty ukazu pozitivitu tak max u 50% pozitivnych.
ja som tak mala vsetky antigenove testy negativne, jedine PCR mi vyslo pozitivne ..
Ja som bola v utorok na pcr už s horúčkou a kašľom a negatívna. Doma pozitívny syn, tak to bolo jasné, že žiadna bežná choroba to nebude. Antigen pozitívny až v piatok a pcr v sobotu.
Môj manžel covid odo mňa vôbec nedostal. Spali sme spolu, pil z môjho pohára.....
AG testy u väčšiny ľudí z môjho okolia aj u mňa samej ukázal pozitivitu až na 3 deň od začiatku príznakov a aj to slabá druhá čiarka. Najsilnejšiu pozitivitu ukazuje cca na 7-8 deň
PCR pozitívny. Domáci AG test som mala pozitívny až na 7 deň od PCR testu. To isté aj muž. Môže byť korona no aj nemusí.
Myslím,že máš koronu. Nápis, ako dopadol PCR. Skoré uzdravenie!
Ja som robila výter z hrdla aj keď sa mal z nosa a ukázal pozitivitu hned
Jasné že to môže byť aj niečo iné. No nám ag testy neukázali poz. Iba niektorím, niektorim nie a boli sme všetci pozitívny pcr. Neda sa na ne spoliehať
Syn bol s nami viac ako týždeň, odkedy mne a mužovi vyšli pozitívne testy, PCR mal aj na štvrtý deň od príznakov negat. Predtým všetky domáce testy negat. Na ďalší deň od PCR ho už zobrala doktorka na vyšetrenie, ešte ráno som mu pre istotu robila domáci test - negat., o hodinu na to mu vyšiel u doktorky jasný pozitívny antigén. Áno, sú aj iné choroby, nie je to vylúčené, ale keď si bola v kontakte s pozitívnou osobou, tak to bude pravdepodobne covid. Manžel mal jasné príznaky, a zachytil ho až PCR.
Mali ste aj nespavost? Uz niekolko dni neviem spat,prelezim celu noc a nezaspim. Len nadranom na hodinku. Uz som zufala.
tie samotesty vychadzaju zo zaciatku falosne negativne, aj mne vysiel az pcr po 3 dnoch po prvom rychloteste pozityvny
A vieš o tom, že ešte stále existujú aj iné ochorenia ako korona???