Mám horúčku a som spálená od slnka

ratka800
21. júl 2022

Dobrý deň, v utorok som sa bola kúpať v Štúrove. So slnkom som to trochu prehnala, večer som sa necítila dobre, ale keď som už bola v chlade tak mi bolo lepšie. Spálená som bola cela. Na druhý deň, v stredu večer, sa mi zvýšila teplota. Ráno som sa zobudila už s horúčkou, mám 38,5 niekedy vybehne aj nad 39, skrabe má hrdlo, mám upchatý nos, boli ma hlava. Covid test je negatívny. Viete mi niečo poradiť čo mi tu horúčku zníži? Paralen nezaberá. Stále som na to mrovnako. Ďakujem

viestta
21. júl 2022

@ratka800 vlazne sprchy a zajtra k doktorovi s hrdlom

katie253
21. júl 2022

@ratka800 vlažnú sprchu až keď prestane zimnica a nesmú byť studené končatiny, až keď máš teplé nohy a ruky, tak vtedy do sprchy. Nesprchovať hlavu. Po sprche sa zabaliť do plachty a tenkej deky na 15 minút, zopakovať 3x po sebe.

anavixy
21. júl 2022

Existuje plno inych liekov nez paralen. Ibalgin, Novalgin, Nurofen… inu ucinnu latku vyskusaj a popri tom fyzikalne chladenie 👍🏻

hipuska
22. júl 2022

Doplniť minerály a pitný režim

ratka800
autor
22. júl 2022

Dnes mi je už dobre..žiadna horúčka, ani má hrdlo neboli, len jemno upchatý nos. Som prekvapená že to bol len jeden deň 🙂 ďakujem za rady

katie253
23. júl 2022

@ratka800 podľa mňa sú mala silný úpal. A priprav sa na to, že sa celá zlúpeš. Nezávidím ti....

ratka800
autor
23. júl 2022

@katie253 zatiaľ sa chvála Bohu nešupem 😬