Mám herpes a dojčím dieťa

kajka22222
9. máj 2018

Dobrý deň mamičky. Mám herpes pri ústach a chcela by som užívať zinok. Moje 15 mesacne dievčatko ešte dojcim a chcem sa spýtať či ten zinok môžem užívať. Nemáte niektorá skusenosti? Ďakujem za reakcie. Kamila

maela1985
9. máj 2018

So zinkom nie, ja používam takú vodičku herpik, za chvíľku je po herpese

lus83
9. máj 2018

Ja mavam herpesy od detstva a najrychlejsie mi zabera propolisova tinktúra, najlepšie od vcelara. A potom aj herpatch serum, vytvori jemny filter na prekrytie.

novamamima
9. máj 2018

@lus83 No na to by som radšej dala pozor ja od propolisu úplne opuchnem, teda opar mi z3násobí svoju veľkosť. Sestre tiež. 😕

errinye
10. máj 2018

Žienky, cely život s nimi bojujem. Na nose, ústach a okolie... nič mi nikdy nezabralo... ani drahé kremiky. Už ich nekupujem, lebo som zistila, že jedine čo zaberá na herpesy je obyčajný špiritus (kúpite v lekárni)... 3 x do dňa si namočím na kozmetický tampon necham aj 10minut pôsobiť a za dva dni sa zastaví rast, prestane svrbieť, vysuší sa a je po starostiach 🙂 na tretí deň je už fajn a keď je pokožka vysušená v okoli tak iba obyčajnou niveou si ponatieram. Skúšajte 🙂

lus83
10. máj 2018

@novamamima ja mam zas s propolisom iba dobre skúsenosti 😊

lkll
10. máj 2018

Acyklovirova masticka

novamamima
10. máj 2018

@lus83 tak to asi zavisi od cloveka komu co zaberie. U mna c.1 Zovirax + B-komplex

bodka13
10. máj 2018

@novamamima plus vitamín C je ešte dobré pridať...A veľmi dobrý je Cannadent olejček

265petra265
27. júl 2018

Ahoj, ja som tiež mala herpes a veľmi mi pomohol tento výživový doplnok https://www.kompava.sk/p/podpora-imunity-l-lyzi...
avšak nie je vhodný pre dojčiace a tehotné ženy. Takže ak by sa prejavil aj potom ako prestaneš dojčiť, určite odporúčam.