Mám druhýkrát Omicron

24. mar 2022

Ahojte,mám otázku na tých,ktorí sa reinfikovali omicronom 2x, teda zrejme 2 odlišnými variantami, mali ste ľahší priebeh? A trval rovnako dlho?
Tajne dúfam,že keď má už človek nejaké protilátky,nebude to také búrlivé. Či nemám si robiť ilúzie? 😁

mogaa
24. mar 2022

no švagor mal covid 3x - prvý krát bezpríznakový, druhý krát ako bežné prechladnutie, teraz 3x a najhorší priebeh - išiel si plúca vykašlať...je aj 2očkovaný Astrou

salome123
24. mar 2022

S akým časovým odstupom si sa infikovala? Pýtam sa zo zvedavosti...

stastna17
24. mar 2022

Je to priblizne to iste

autor
24. mar 2022

@salome123 Necele 2 mesiace a este po prvom nie som fit😔

autor
24. mar 2022

@mogaa Hmm, to neznie dobre. Len to nemal asi 2 x omicron,ci? Lebo chapem,ze ak je stale iny variant,tak aj iny priebeh moze byt,len ma zaujima tento omicron,lebo teraz dominuje v podstate len jeho subvariant,nie uplne iny variant.

matkahelka
24. mar 2022

my sme cela rodina mali covid pred 15 mesiacmi - vsetci bezpriznakovi, pred 2tyz. sme mali opat - ja a muz uplne slaba nadcha, dcery bezpriznakove

stastna17
24. mar 2022

@matkahelka to je normalne vtedy bol iny variant a teraz iny.tu uz mali ludia 2 x po mesiaci ten isty

mogaa
24. mar 2022

ono kovid je vždy lotéria....nezáleží len na tom aký variant schytáš, ale aj od toho aké množstvo vírusu schytáš a ako je na tom tvoja imunita v danom čase....

mirkava
24. mar 2022

Myslím, že je to úplne individuálne 😊. Tu sa len zbytočne vyplašiš 😉

matkahelka
24. mar 2022

@stastna17 nerozumiem. co je normalne? ja poukazujem na to, ze kazdy covid zvlada inak. niekto skonci na kysliku a niekto 3x kychne.

autor
24. mar 2022

@mogaa Hej,len načo potom tliachajú tie nezmysly o tom,ako sa premoríme a vírus zoslabne,keď sa nakoniec tí,čo ochorejú sa ešte rýchlejšie infikujú a majú stále rovnaký priebeh?🤨Hlavne,že opatrenia všetky treba rýchlo zrušiť a tváriť sa,že už tu nič nemáme.

mirkava
24. mar 2022

Vidíš v Rakúsku opäť sprisnuju. Je to zvláštne že sa môže človek nakaziť aj každý mesiac.... toto pri chrípke nie je

dreamss
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska105
25. mar 2022

ja som mala koncom decembra pravdepodobne deltu, príznaky velmi mierne - len asi 3 dni bolest hlavy, mierna teplota a dýchavičnosť... za 5 dní ok.. o mesiac na to omikron so silnejšimi príznakmi, doteraz mám ešte postcovidové príznaky..

autor
25. mar 2022

@eliska105 Ja si tiez nemyslim,ze omicron je nejaka lahka virozka. Aspon z vlastnych skusenosti a okolia nemam ten pocit. To by len vsetci chceli,aby to tak bolo. Horsie su prave tie postcovidove zalezitosti,co ine virozy za sebou nenechavaju. Ledva sa clovek z toho vyhrabe,uz chyti druhy🙄

sadika
26. mar 2022

ja mam za posledne 2 mesiace 2 x, Som 3 x ockovana Pfizerom. Pri prvej infekcii som bola bezpriznakova,akurat som bola velmi hladba,stale som potrebovala jest,dcera doniesla zo skolky a schytali sme vsetci. teraz druhykrat som stale hladna zase akurat ze jeden den teplota do 37,5 a bolest hlavy a svalov plus hrdlo a nadcha- zabral pobycajny ibuprofen. Po troch dnich som fit

anickapatsch
26. mar 2022

2x omikron za 2 mesiace a druhý priebeh výrazne horší, neočkovaná

eliska105
26. mar 2022

2x omikron za 2 mesiace tiez a prvy priebeh tazsi so všetkými príznakmi dlhsie som sa z toho dostávala druhy bez priznakov momentálne

tanika
26. mar 2022

@eliska105 bože ani nehovorte pred mesiac omicron. To bol masaker pre moje dutiny hrozne , zapal dutin, doteraz tie dutiny nemám v poriadku , stále opuchnuté , a stále nádcha čisté hlieny . Pritom atb a kvapky atb , Aerinaze , všetko možné , a nie a nie sa z toho dostať . Preboha neviem predstaviť že by som ti tersz schytala znovu iimunitu mám isto v háji ….. 😏

eliska105
26. mar 2022

@tanika Ano aj ja som mala dutiny odrovnane uplne.. cuch a chut sa mi vrátil asi pred 2 tyzdnami a doteraz mam nasledky v podobe unavy slabosti a hlieny :( ale teraz ak to fakt je nova pozitivita tak som zarial bezpriznakova a dufam ze to tak aj bude

eliska105
26. mar 2022

A som 2x ockovana 😀 a 3x asi prekonany covid

tanika
26. mar 2022

@eliska105 ja neočkovana?, Raz covid brit. Mutácia a teraz omicron

oblecenie99
27. mar 2022

Môj muž schytal 2x za 2 mesiace, netuším, či to bol ten istý variant. Prvýkrát sme ho od neho nechytili, druhýkrát už áno. Ja som bola OK, syn (2 ročný) 5 dní teploty, manžel je druhý mesiac na PN, riešime post covid.. ako poslednú "príjemnosť" mal zapálené oko skoro 2 týždne. Nie, nie je to len taká chrípočka, chceli by sme, aby bola, ale nie je.

marca12
27. mar 2022

Ale ved zoslabol. Oproti druhej vlne je omicron slabucky. Priznaky ako aj pri virozach

cucoriedkacucoriedka
27. mar 2022

@matkahelka to aké dobré ze bez priznakov.my od piatku mame..syn brutál horúčky až do 39...ja pozit od včera hrdlo a nádcha a muž predpokladám že od dnes lebo počujem ako smrtka a funi.
Sme to ustáli až doteraz.