Mám dlhodobo zvýšenú teplotu

1mia2222
6. nov 2020

Ahojte, už viac ako mesiac mám stále zvýšenú teplotu. Najskôr som mávala aj nad 38 ale teraz už max 37.6, Zistila som to tak, že som bola chorá (pľúcne chlamýdie) všetko mi prešlo, ostala len táto zvýšená teplota. Bola som už 3krát na odberoch krvi a davala som moč ale zatial nič nezistili. Cítim sa úplne super, nič mi nie je. Neviete prečo by to mohlo byť? ďakujem za odpovede.

pdt
6. nov 2020

ja som mala zvysenu teplotu pol roka, tiez mi to zostalo po chorobe. Poslali ma na ORL, niec nenasli, reumatologiu, tiez nic nenasli, samozrejme krvne testy a moc, tiez nic len po chorobe znizujuce sa ASLO. Preslo to samo bez toho aby som vedela preco to bolo.

majamat
6. nov 2020

@1mia2222 ja som pred 20r mala asi 9m zvysene teploty. vtedy som bojovala aj s chronickym kaslom, ktory mam doteraz. po rokoch mi zistili plucne chlamidie a mykoplazmy. no nie akutnu infekciu, ale prekonanu, resp, pretrvavajucu. po liecbe mam vysledky OK. no zvysene teploty som odvtedy uz takto bezdovodne nikdy nemala.

nikanikk
6. nov 2020

Ja som to takto mala asi 3 mesiace, nevedeli zistiť čo mi je. Napokon som šla na gastro a tam sa ukázalo, že mám intoleranciu na laktózu. Vynechala som milečne výrobky z potravy a do pár dní mi teploty ustúpili..

1mia2222
autor
7. nov 2020

ďakujem za odpovede

jankap1992
19. feb 2022

@1mia2222 Dobrý deň prišli ste na to z čoho tie teploty? Ja mám uz tretí mesiac od 37,5-38 a zatiaľ z vyšetrení nezistili nič. Ďakujem

iva33333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz