Ahojte, obraciam sa na vás so zdravotným problémom.
Už asi týždeň cítim taký divný pocit v hlave, akoby také prázdno, strata vedomia, ale v skutočnosti nestrácam vedomie, akoby mi bolo na odpadnutie, taký závrat, strašne divný pocit v hlave. Dá sa to vydržať, ale je to nepríjemné. Strašne sa bojím, že ide o niečo závažnejšie.
Som veľmi stresový typ človeka, veľmi zaťažený študent a často ma bolieva hlava zo stresu (=každý deň), aj lekár mi už predpísal lieky a povedal, že to mám pravdepodobne zo stresu.
Ale takýto pocit v hlave som ešte nemala. Čo mám prosím vás robiť?
@horseclipseduck oddychni si, pospi si, zapni si fajn film, daj si nieco dobre, chod do sauny alebo na masaz...ak mas chut cvicit, skus jogu, alebo meditacie...preco stresujes, aj ked si doma, ved dnes je tak krasne
podla toho co si napisala, by som povedala ze ten pocit v hlave je psychosomatickeho povodu.
skus si v tom čase zmerať tlak
Nie je to pocit akoby si sa zamyslela no máš v ten čas prázdno v hlave, ale nevieš o tom ? Strata vedomia ale neodpadneš pri tom len si mimo taký čas ... ja som to mala ako dieťa, epileptický záchvat.
Skus si pozriet pojem mozgova hmla (brain fog)
Zuby máš v poriadku? Nemáš nejaku koreňovú výplň (mŕtvy zub) alebo neprerezanu osmičku?
@horseclipseduck čo ti pomohlo? O čo išlo? Prešlo to samé? Lebo mám teraz rovnaký problém, tak by ma zaujímalo. Ďakujem.
Čaute som už zúfalá :(som strašenie vi stresovana :( jeto takto že Keť má dačo boli stoho panikárim :( teraz to žalocalo takto že mávam zlé sny po prebuďeny mije strašnie zlé uskost zlé dichanie a Keť si idem ľahnúť a už zapamav v tedy cítim ako kebi vhlave tlak nievjem čo-to ?bola som iná ORL a mala som upuchnuty zvukovod neviem či stoho som mala také hlave pocit ale cítim to stále tak trošku ma to niekto skúsenosti.. ďakujem za odpoveď
@horseclipseduck ja by som na tvojom mieste zacala riesit ten tvoj stres. Pretoze z neho vsetko vychadza. Pracuj na jeho lepsom zvladani