Ahojte pred týždňom s pol som porodila zdravé dievčatko sekciou. Ide o to že celé tehotenstvo som počúvala že nech je to chlapec .... veľmi som sa hnevala za takéto pripomienky pretože ja som veľmi chcela dievčatko. Mala som pocit že sa nikto somnou neteší. No teraz keď som porodila tak sa všetci otočili, malú veľmi chcú a si z nej úplne hotový. Lenže u mňa sa stala ,, chyba,,. Od kedy som porodila nemám vôbec žiaden vzťah k malej. Necítim sa byť matkou. Mám pocit že malu ani neľúbim. Dám jej napapať, prebalim okúpem ale neviem jej dať lásku pretože to tak necítim. Myslíte že sa to zmení ? Neviem si pomôcť a veľmi ma to trápi.
Musím dodať že som bola mierne dotlacena k tehotenstvu ..s bojím sa že s tu malú nikdy nebudem chcieť.
Vďaka za každú radu.
@bbebe veľmi v to dúfam 😞. Keď na ňu pozerám vôbec nič necítim a som z toho veľmi nešťastná.
@veronickaas uvidis, ked zacne trosku vnimat, usmievat sa a tak 🙂 pride to, to mi ver 🙂. ja som tiez nebola po porode v nejakej euforii ako vo filmoch. Proste po porode ze: hmm ok, tak toto bol ten porod? hmm ok mam dieta... 😀. budes ju lubit neskutocne, len to chce cas 🙂
@veronickaas skús sa vyrovnať s tým, že si do toho bola dotlačená. Osobne si myslím, že tam je počiatok toho, že maličkú nedokážeš ľúbiť a prijať. Veľa lásky a trpezlivosti samej so sebou. Ak to má prísť, tak to príde a nedá sa ľúbiť nasilu.
@veronickaas žena po pôrode prechádza veľmi náročným obdobím, fyzicky aj psychicky. O hormonoch ani nehovorím.... Ja mám 11dnove bábo doma a ešte som taká ubolena po cisárovi aj z kojenia, že mám dojem že si to nestíham užívať. Raz revem, raz sa smejem, trošku si pripadám psycho ale okolie to neriesi našťastie. Ono prejde 600nedelie, dáte sa naspäť do poriadku a prídu aj city, nebojte sa. Neriešte to teraz. Dajte sa do pohody , spite veľa , jedzte čo vám chutí, sem tam vypadnite z domu len tak sama na nákup....
To je ešte skoro. Krátko po pôrode je to obdobie často také surové. Ani ja som nechcela veriť, že je môj. Taky zvláštny pocit. Proste zmena, hormóny. Neboj nič, už to, že ťa to trápi znamená, že ho ľúbiš. Netráp sa vôbec. Za pár týždňov to bude úplne iné 😉
@veronickaas príde to neboj, ako bude rásť, budeš veľmi šťastná....prajeme ti to, budeš dobrá mamička 😊🖐
Ďakujem veľmi pekne žienky ❤️❤️❤️❤️🙂🙂
Neboj, to pride 🙂 Bude to tak strasne velka laska ze ked si spomenies na tento status tak nebudes ani verit ze si ho pisala 🙂 uvidis za chvilku 🙂