Mám depresie a som bez energie

maria123a
23. jún 2021

Ahojte.som mladá mamička a pred 2 mesiacmi som spoznala muža s ktorým sme maly už aj intímne zblíženie ,každý deň si niečo napíšeme ,muž je odo mna starší má 32 ,je ku mne milý ,napíše mi pekne slova ..je pozorný vyvíja sa to úplne v poriadku prirodzene..ja ho mám rada a pride mi zatiaľ ako fajn človek,ale odkedy ho poznám a stretávam cítim sa bez energie ,depresie ..som celkom ezotericky založený typ človeka.. 😌 neviem či na mna ten muž nepôsobí toxicky alebo niečo o ňom neviem a to má oberá o energiu,väčšinu času som šťastný a spokojný človek takéto depresie som dlho nepociťovala ..stretli ste sa s niečim podobným aj vy a veríte že niekto vás nepriamo oberá o energiu? ..

savanna
23. jún 2021

Ano, ja neriesim ziadnu ezoteriku ani nic podobne, ale jednoznacne existuju toxicki ludia, tzv. "vysavaci" energie. Chvilu som sa stretavala s jednym takym mladym muzom, nazvala som ho chronicky stazovatel, vsetko bolo cierne, osud mu nedoprial, vsetci mu krivdili, bol vecny smoliar, (vo vlastnych ociach, v realite sa mu nic strasne nedialo). Po par hodinach s nim som vzdy bola unavena, bez energie, mala som pocit, ze svet je cierna diera, ze nic dobre ma necaka. Asi nemusim dodavat, ze randenie dlho netrvalo. Este aj sam priznal, ze byvala ho nechala, lebo nemienila nikomu robit butlavu vrbu, co dodat, bola som sokovana 😁. Skus sa nad tym poriadne zamysliet a prist na to, co konkretne robi alebo hovori, ze ti to odobera energiu, opytat sa vzdy po stretnuti s nim sama seba, ako sa citis. Urcite na to prides.

maria123a
autor
23. jún 2021

@savanna úplne ti rozumiem , ale tento nieje vôbec depresívny ani nič podobne alebo ho ešte tak nepoznám ..ale ten človek mi sakra berie energiu a všetku radosť zo života vôbec tomu nerozumiem

maria123a
autor
23. jún 2021

@savanna napr.sa má spýta či mi chyba alebo na Nho myslím odpoviem že áno.. a začne si z toho robiť srandu alebo podobne nejak spochybňovať ..

savanna
23. jún 2021

@maria123a tak, nemusi byt ani priamo depresivny, moze to byt nieco uplne ine. Moze mat nejake nepriame narazky na teba, nepriamo ta urazat, pripadne tebou manipulovat, vsetko toto sa da ukryt za usmev a milu tvar. Moze to byt narcis, ktory ta zo zaciatku potrebuje ohurit. Niekedy je velmi tazke to identifikovat, skus sa nad tym poriadne zamysliet, ake ma vzorce spravania. Pripadne sa o tom s niekym porozpravat, kto ti dokaze dat spatnu vazbu. Nieco tam nebude v poriadku, ked sa takto citis, nehladaj v tom ezoteriku, podla mna to bude nejaky konkretny dovod v jeho spravani.

slovakboy
23. jún 2021

@maria123a ženy majú vynikajuci nos na chlapov a väčšinou telo neklame. Zlý pocit hovorí preč ruky od neho. No niekedy môže byt problém ten že ty si niektoré veci zle interpretuješ. Premietaš si do neho svoju predstavu a považuješ ju za neho. Možno chce byt len vtipný keď sa smeje z toho že ti chýbal alebo tu dáva najavo že sa mu to páči a zasmeje sa. Mne napríklad veľa randeni zlyhalo lebo som sa pri prvom stretnutí a dojme smial. Chcel som byt veselý a tak som sa smial. Nie z nervozity ani zo strachu. A len pri prvom rande. Jedna dievčina mi povedala že sa cíti ako keby som sa jej vysmieval. Absolútne som to tak nemyslel. Jej podceňovanie sa premietla do mňa a obvinila má z toho. Prestal som to potom robiť a smiať sa a už to šlo. Keby mi to nepovedala ani sa neoženim že ano.