Mám depresie?

29. jan 2023

Ahojte..Pred pól rokom som sa rozviedla s manželom,ktorý sa zároveň aj odsťahoval zo spoločného bývania.Mame dve deti,jedno školopovinné,s druhým som ešte na rodičovskej dovolenke.No a k meritu veci…Ja som nonstop nervózna,stále na deti kričím,každá maličkosť ma vyvedie z miery,staršie dieťa je v puberte,ide ma z nej poraziť,budí sa zamračená,nič jej nieje dobre,snažím sa byt mila,no jej negovanie ma privádza do šialenstva.Pocuvne ma iba keď už som do vývrtky vytočená,potom plače mladší a proste začarovaný kruh..Dnes som išla na pumpu,sama,bez deti,staršia strážila mladšieho a ja som sa normálne pristihla pri tom,ako sedím v aute pod bránou a nechce sa mi ísť domov 😰 Hnevam sa na bývalého muža,s deťmi mi vôbec nepomáha,žije si svoj bezstarostny život,za deťmi príde iba na chvíľu raz za čas..Cítim sa strašne vyhoreta.Nebavi ma upratovať,nebavi ma varit.Som aj po narocnejsiej operácii a cítim,že odvtedy je to somnou ešte horšie.Nevladzem nič urobiť,rany ma ešte obmedzujú v pohybe,všetko mi dlho trvá,skratka som zo všetkého na nervy…Mladší ide od septembra do škôlky,ja dúfam nájdem nejakú prácu a zlepší sa to…Čo mám robiť?Preco som takto depresívna a za každú maličkosť sa hnevam a plačem?☹️☹️☹️

doriiis
29. jan 2023

Toto určite neni depresia.Ta vyzerá úplne inak.
Myslím si,že je toho na teba proste veľa musíš si len zvyknúť na nový život a nájsť nový systém,čo sa týka fungovania s detmi

pribinak
29. jan 2023

Toto je skôr frustrácia

lily14
29. jan 2023

Si len nahnevaná na situáciu v ktorej si,neboj bude lepšie keď malý pôjde do škôlky....zavolaj kamošku má kávu k tebe ak nemôžeš ísť von a zi zivot

modrykonik33
29. jan 2023

Dve slová - striedavá starostlivosť - nech si pánko nežije na ľahko a ty budeš máš čas aj na seba

kacena4
29. jan 2023

si vycerpana zo zmeny odporucam vyhladat psychologa pomoze ti zo seba eostat stres a hladat riesenia ako znovu najst rovnovahu a byt dobrou matkou detom. drzim palceky. dcera je uz starsia urvite by som sa s nou porozpravala ako s mladym dospievajucim clovekom otvorene a na rovinu ako to teraz s vami vyzera a ze potrebujes jej podpori a pomoc

ivangeline
29. jan 2023

A co tak spomalit? Nechciet prilis vela od seba?