Včera som bola u gastroenterológa, lebo mám problémy a zistil, že mám cystu na žlčníku. Mal už niekto z vás takéto problémy? Ako ste to riešili?
@iveta7677 Odporucali by sme Vam zaroven so zlcnikom posilnit a precistit aj pecen. Tieto 2 organy velmi uzko spolu suvisia. Problemy so zlcnikom signalizuju problemy s pecenou. Z prirodnych prostriedkov ma velmim dobre ucinky na regeneraciu a posilnenie pecene bodliakovy olej. Odporuca sa uzivat 1KL rano a vecer, dlhodobo.Mozete ho pridat aj do jedla.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
@iveta7677 Ak sa budeš furt spoliehať na "tabletky" , nič tým nevyriešiš....niekedy zaberú...niekedy nie....a záchvatom sa tak-či tak nevyhneš.....Mňa operovali 8 dní po poslednom záchvate...interné vyš. a anesteziologické a šla som pod skalpel...dnes to robia už laparoskopicky, ostanú ti len 3malé bodky, ja mám 10cm jazvu 😢
Nevie mi niekto napísať ako rychlo dávajú termín na operáciu zlcnika na levickej jednodňovej chirurgii?Alebo na iných súkromných ako dlho dali Termín?
V
@iveta7677 staci to sledovat. Ja mam tiez cysty v prsnikoch a aj na oblicke,mama zas na peceni. Dr. Ti povie,po akom case to treba skontrolovay. Zvacsa staci raz za rok ci polrok.