Ahojte dnes mi vyšiel pozitívny test ... Bolí ma chrbát a som unavená trošku ma pobolieva hrdlo a hlava .... Aký ste mali priebeh ? A čo deti ? Mám 5 mesačne dieťa a 8 ročné... Samozrejme sa o ne bojím ... Ak to mali aj vaše deti ako to prebiehalo u nich ???
Moja bola vyhadzaná na ritke (nič nepomohlo pák samé zmizlo) a 4 dní skákala teplota, mrzutá a plačlivá... Hlavne myslieť pozitívne.. Ja som mala nádchu a bolesti ale ani som nato pri malej nemyslela.. 🙈 Veľa vitamínom , držím palce 🙏
@lechtivka čiže vyrazky môžu byť príznakom ? Malinká maaa ako zihlavku na brušku hrudi a krku .... Zajtra volám detskej dr dnes mi nedvíhala .... Teplotu nemá a mrzutejsia je viac ako posledné dni
Syn 2,5 afty, kolisala teplota, zhorseny akoby ekzém na nohach (po covide mu zo všetko zmizli samé), spal asi 20hod.denne,nechcel jest, upchaty nos a hustý hlien. Dcera 6rokov bez priznakov, ja horší priebeh manzel lepší. Ale je to individuálne, nemusí vás to chytit ako nás, ale tie vyrážky kludne môžu byť z toho:(držím palce nech ste rýchlo fit a prajem skore uzdravenie❤️
No neviem my sme mali len na ritke. Keďže mamina moja potom niekde čítala že u detí je aj v moči, stolici tak preto sa vyhadzala a nijak som sa nevedela toho zbaviť potom samé prešlo... Skús zavolať čo ti povie🙈
My sme mali tri dni horucky, tiez bolest krizov, kosti, svalov, vsetkeho... Ja kasel ktory trval este 2 tyzdne, muz brutalna unava tiez cca 2 tyzdne a ta nasa mala vtedy takmer 2rocna 3 dni twploty do 38,5, tyzden kasel a inak behala po byte akoby nic 🙈... Akurat odvtedy co horuckovala uz treti mesiac bojujeme s tvrdsou stolicou a uz nekaka kazdy den ale tak kazdy 3-4.den a ma z toho dost stres....neviem ci to moze mat suvis s covidom ale odvtedy sa to deje...
Teplota max 37,7 pichanie na hrudí, 3 dni bolesti hlavy a 1 deň kašeľ suchý... Ku koncu hnačky a bolesti brucha... Dcéra staršia len 1den 39 horúčky a viac nič testovaná nebola takže ci to bol covid neviem
Deti absolutne bez priznakov 9 a 6 rocne, my ako rodicia velmi velmi mierny priebeh, drzime prsty