Od pondelka som v povinnej karanténe lebo mi vyšiel pozitívny test na covid. Mám atb. Nemam čuch ani chuť a mám problém. Som vkuse hladná. Najme sa a za 10minut mi zas skvrka v bruchu. Jem pravidelne a aj tak som hladná
@zdenka11081983 nemyslím si že je to mzdou keďže chodim na nákupy a stále mám čo doma robit
@hesloveslo Ty si v povinnej karanténe a chodíš na nákupy?!
@hesloveslo no to ani nepíš že chodíš na nákupy keď máš byť v karanténe 😅
@h2 ak je zaockovana môže chodit ci sa mylim? Moc to nesledujem, zacula som take cosi.
Ak si v karantene mas sediet doma
@zdenka11081983 Ak je v povinnej karanténe, tak má byť doma. My to práve teraz riešime. Muž je pozitívny. Ja nie som v karanténe. Takže by som mohla chodiť kam sa mi zachce. Ale nechodím. Ani na tie nákupy. No a on je v karanténe, takže nemôže nikam. Obaja sme zaočkovaní.
Ano a to mám Inter od hladu? Kto mi nakúpi keď bývam sama a nikoho tu nepoznám?
@hesloveslo keď si hladná, tak sa najedz a buď rada, že ti chutí. Opačne je to horšie.
@hesloveslo Dajú sa objednať potraviny aj s donáškou. A myslím, že existujú aj rôzne dobrovoľnícke skupiny.
Ale ináč myslím, že máš pravdu. Ak sa nemýlim, ak nemáš nikoho a nemáš to ako riešiť, tak na nevyhnutný nákup ísť môžeš.
@hesloveslo nákup si na 2 týždne a sed doma na riti.
@nelca0510 prislo smiesno😂 skor sa hodi "a jedz doma na riti"🤣 ale pravdu mas
to musi byt pekne na pc ked nemas chut :DDD mat hlad na NIC :D
Po skoro 2 rokoch Pandemie niekomu vysvetlovat, ze, nie, v karantene sa nesmie Ani do obchodu 🤦
@hesloveslo tak pokial nemas 40 horucky a nechrchles vsade okolo seba, tak mozes ist kludne s respiratorom na nakup. Ziadne vykecavacky s predavackami samozrejme.
@hesloveslo tak radšej roznášať covid ako požiadať o pomoc susedu,kolegynu,kamarátku? a potom sa čudujeme,že sa to šíri nekontrolovane....si otrasná a v mene zdravotníkov ti"dakujem"
Keď nemá nikoho,tak musí si ísť nakúpiť čio potrebuje.
Šla som na nákup tak aby som nikoho neohrozila nekaslem nechrchlem od každého sa držím 2 metre nakúpila dom tak aby som nemusela znova. Nemam kamarátky, kolegyne by ma skôr zabili a nie že nákup doniesli a rodinu nemam. Susedov nepoznám som tu krátko.
@hesloveslo písala si hneď v prvej odpovedí,že chodíš na nákupy. Teraz si protirečis. V obchode nemáš šancu dodržať 2 metre, vieme aki sú ľudia. A ešte si založis diskusiu o tom,ako si stále hladná.
@anonym0001 to nemyslíš vážne čo si tu napisla....
@zdenka11081983 ale pozitivny je v karantene, ci ockovany ci neockovany
@miriam11 Musím Ti oponovať, teraz som si o tom študovala, lebo sa nás to tiež týka. Každý, kto je pozitívne testovaný, čiže má v sebe vírus, musí byť v povinnej karanténe. Či je očkovaný, alebo nie. My sme obaja očkovaní. Môj muž je pozitívny, aj je chorý. Je v karanténe. To, čo je na tom choré, je to, že ja, ako očkovaná, na karanténu nemám nárok. A náš syn, ako neočkovaný, zase v karanténe byť musi. Obaja so synom sme zdraví a negatívni. Muž zatiaľ nemá výsledky z z PCR, len z antigénového. Mne tým pádom synova Dr. nedá OČR, kým nemá muž výsledok PCR. 🤦🏻♀️ A nemôžem sa zatiaľ ani objednať na PCR. Lebo nemám príznaky a osoba, s ktorou som bola v kontakte, nemá oficiálny výsledok PCR. (Strašne zložito som to napísala! 🙄)
@h2 ja mam napr. Len z domaceho testu pozitivitu a aj dcera, dr ma nechala normalne na karantennej PN a objednala nas s muzom na pcr, vysledky zatial nename, ale ja som uz vyse tyzdna aj s priznakmi..ved tvoj syn uz len na zaklade kontaktu s pozitivnym by mal ostat v karantene ako nezaockovany..ved to furt otlkaju kazdemu o hlavu..ostante v karantene, ked ste boli v kontakte..tak ako ma clovek ostat..nam to aj v sms na termin pcr pisali ostante v karantene..uz fakt nechapem toto tu
@hesloveslo boze to ja mam Covid asi cely život potom 😁 normálka si doma, nuda, tak by si len jedla...