Mám Covid-19 a som stále hladná

hesloveslo
3. nov 2021

Od pondelka som v povinnej karanténe lebo mi vyšiel pozitívny test na covid. Mám atb. Nemam čuch ani chuť a mám problém. Som vkuse hladná. Najme sa a za 10minut mi zas skvrka v bruchu. Jem pravidelne a aj tak som hladná

zdenka11081983
3. nov 2021

@hesloveslo boze to ja mam Covid asi cely život potom 😁 normálka si doma, nuda, tak by si len jedla...

hesloveslo
autor
3. nov 2021

@zdenka11081983 nemyslím si že je to mzdou keďže chodim na nákupy a stále mám čo doma robit

h2
3. nov 2021

@hesloveslo Ty si v povinnej karanténe a chodíš na nákupy?!

aurorastone
3. nov 2021

@hesloveslo no to ani nepíš že chodíš na nákupy keď máš byť v karanténe 😅

zdenka11081983
3. nov 2021

@h2 ak je zaockovana môže chodit ci sa mylim? Moc to nesledujem, zacula som take cosi.

marlent
3. nov 2021

Ak si v karantene mas sediet doma

h2
3. nov 2021

@zdenka11081983 Ak je v povinnej karanténe, tak má byť doma. My to práve teraz riešime. Muž je pozitívny. Ja nie som v karanténe. Takže by som mohla chodiť kam sa mi zachce. Ale nechodím. Ani na tie nákupy. No a on je v karanténe, takže nemôže nikam. Obaja sme zaočkovaní.

hesloveslo
autor
3. nov 2021

Ano a to mám Inter od hladu? Kto mi nakúpi keď bývam sama a nikoho tu nepoznám?

janka1011
3. nov 2021

@hesloveslo keď si hladná, tak sa najedz a buď rada, že ti chutí. Opačne je to horšie.

h2
3. nov 2021

@hesloveslo Dajú sa objednať potraviny aj s donáškou. A myslím, že existujú aj rôzne dobrovoľnícke skupiny.
Ale ináč myslím, že máš pravdu. Ak sa nemýlim, ak nemáš nikoho a nemáš to ako riešiť, tak na nevyhnutný nákup ísť môžeš.

marlent
3. nov 2021

@h2 nevuhnutny nakup ano jasne beriem..rozumiem chapem ale ona pise chodim na nakupy? To je chore

nelca0510
3. nov 2021

@hesloveslo nákup si na 2 týždne a sed doma na riti.

ddaassuullaa
3. nov 2021

@nelca0510 prislo smiesno😂 skor sa hodi "a jedz doma na riti"🤣 ale pravdu mas

nttnnt
3. nov 2021

to musi byt pekne na pc ked nemas chut :DDD mat hlad na NIC :D

heidy222
3. nov 2021

Po skoro 2 rokoch Pandemie niekomu vysvetlovat, ze, nie, v karantene sa nesmie Ani do obchodu 🤦

anonym0001
3. nov 2021

@hesloveslo tak pokial nemas 40 horucky a nechrchles vsade okolo seba, tak mozes ist kludne s respiratorom na nakup. Ziadne vykecavacky s predavackami samozrejme.

janinah
3. nov 2021

@hesloveslo tak radšej roznášať covid ako požiadať o pomoc susedu,kolegynu,kamarátku? a potom sa čudujeme,že sa to šíri nekontrolovane....si otrasná a v mene zdravotníkov ti"dakujem"

haanovajana
3. nov 2021

Keď nemá nikoho,tak musí si ísť nakúpiť čio potrebuje.

hesloveslo
autor
4. nov 2021

Šla som na nákup tak aby som nikoho neohrozila nekaslem nechrchlem od každého sa držím 2 metre nakúpila dom tak aby som nemusela znova. Nemam kamarátky, kolegyne by ma skôr zabili a nie že nákup doniesli a rodinu nemam. Susedov nepoznám som tu krátko.

nelca0510
4. nov 2021

@hesloveslo písala si hneď v prvej odpovedí,že chodíš na nákupy. Teraz si protirečis. V obchode nemáš šancu dodržať 2 metre, vieme aki sú ľudia. A ešte si založis diskusiu o tom,ako si stále hladná.

lala123
4. nov 2021

@anonym0001 to nemyslíš vážne čo si tu napisla....

lacibo
4. nov 2021

@zdenka11081983 ale pozitivny je v karantene, ci ockovany ci neockovany

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lacibo
4. nov 2021

@miriam11 pozitivny je v karantene, aj ja som ockovana, pozitivna a v karantene...kde si nabrala ze mozem chodit kade tade? Aj v sms mi to pisali, dodrzujte karantenu, ked som isla na pcr

h2
4. nov 2021

@miriam11 Musím Ti oponovať, teraz som si o tom študovala, lebo sa nás to tiež týka. Každý, kto je pozitívne testovaný, čiže má v sebe vírus, musí byť v povinnej karanténe. Či je očkovaný, alebo nie. My sme obaja očkovaní. Môj muž je pozitívny, aj je chorý. Je v karanténe. To, čo je na tom choré, je to, že ja, ako očkovaná, na karanténu nemám nárok. A náš syn, ako neočkovaný, zase v karanténe byť musi. Obaja so synom sme zdraví a negatívni. Muž zatiaľ nemá výsledky z z PCR, len z antigénového. Mne tým pádom synova Dr. nedá OČR, kým nemá muž výsledok PCR. 🤦🏻‍♀️ A nemôžem sa zatiaľ ani objednať na PCR. Lebo nemám príznaky a osoba, s ktorou som bola v kontakte, nemá oficiálny výsledok PCR. (Strašne zložito som to napísala! 🙄)

lacibo
4. nov 2021

@h2 ak bol pozitivny na atg tak si bola v kontakte s pozitivnou osobou..nemusi cakat na pcr..aj atg je platny, ty si mozes zobrat aj na muza ocr, ked vyzaduje osetrovanie ale na syna, ktory ma povinnu karantenu ti musis vypisat karantennu ocr, pokial nema 12 rokov...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
4. nov 2021

@lacibo Syn má 10, jeho lekárka mi včera písala, že na karanténnu OČR môžem ísť až po výsledku PCR. Môj lekár mi dnes písal, aby som sa objednala na PCR na 5-ty deň od mužových príznakov. Vraj mi na dnes a zajtra dá priepustku. 🤷🏻‍♀️

lacibo
4. nov 2021

@h2 nerozumiem, znama ostala tento tyzden na karantennej PN lebo vysla na atg pozitivna, a aj jej 5 rocny syn...preco by to nemalo.byt platne? ..vsetci nemaju len pcr

lacibo
4. nov 2021

@h2 ja mam napr. Len z domaceho testu pozitivitu a aj dcera, dr ma nechala normalne na karantennej PN a objednala nas s muzom na pcr, vysledky zatial nename, ale ja som uz vyse tyzdna aj s priznakmi..ved tvoj syn uz len na zaklade kontaktu s pozitivnym by mal ostat v karantene ako nezaockovany..ved to furt otlkaju kazdemu o hlavu..ostante v karantene, ked ste boli v kontakte..tak ako ma clovek ostat..nam to aj v sms na termin pcr pisali ostante v karantene..uz fakt nechapem toto tu