Chcem sa spýtať mám covid už týždeň, a pali a bolest v pošve. Máte niekto skúsenosti alebo čo je na to dobre ? Ďakujem
@michalka4193 iba vitamíny C, D Zinok a B. Ale to ma drží už asi 4 dní.
@karkulka89 tak potom to bude asi mykoza alebo kvasinky
@michalka4193 no čo teraz nemôžem ani lekárovi 😪
@michalka4193 neviete či náhodou my môže aj obvodný lekár predpísať antibiotiká?
@karkulka89 staci ti podla mna na to canesten combi, ten mi vzdy kaze aj lekar a je volne predajny v lekarni a ak nepomoze, potom by som riesila lekara - gynekologa (obvodny lekar pochybujem, ze to bude riesit) a antibiotika
@karkulka89 preboha ako v prvom rade si prečítajte co to je a nie hneď sa trepať ku doktorovi a nebodaj antb. Sú rôzne voľnopredajné tablety krémy atď ja keď som osobne mala taký problém som na odporúčanie používala jenamazol 2% na 3 dní plus ostane krém aj na mazanie z vonku
@petamich ja mám canesten gyn . Taku tu čipku aj s aplikatorom to myslíte?
@karkulka89 ano
@karkulka89 ja by som zavolala na gyndu a pytala si nieco ako Polygynax ci Macmirror. Na predpis - hadam ti to niekto vyberie a prinesie pred dvere. Funguje na kvasinky, ale aj bakterie. Canesten len na kvasinky. Asi si teraz celkove oslabena, moze to byt z toho a radsej by som skusila kombinovany preparat, kedze nevies, co to je. Ak nemas hrudkovity vytok, skor by som tipovala bakterie.
len nei ATB, tie to prave sposobujuc, i zhorsuju., ak ich nevyhnutne netreba, treba sa im vyhnut. ako baby pisu, su volne predajne maste, aj s aplikatormi.
Potrebujete prebiotika a probiotika hlavne keď užívate antibiotika
@karkulka89 beriete aj nejaké lieky? Môže to byť z nich