Mám Covid-19 a bolí ma hrtan

denysa2021
11. feb 2022

Dobrý den,Mám kovid strašně mě boky hrtan asi mám zápal hrtanu.Muj doktor my dal megamox antibiotika .Myslíte že my zaberou ty antibiotika? Nebo co by my mohlo pomoc? Nemůžu ani polknout

macekovam
11. feb 2022

@denysa2021 mne nepomohol... Potrebovala som penicilín... A kúpila som si cmulacie pastilky a spray do hrdla... Môžeš ešte kloktat slanú vodu...

otila1
11. feb 2022

@denysa2021 Skús cmúľacie pastilky Dorithricin a kloktať šalviu aspoň 3-5x denne.

pictbridge
11. feb 2022

Na začiatku by sa nemali dat antibitoka ale antivirotika. Ja som dostala isoprinosin na 7 dní a na 8 deň som dostala antibitoka sumamed. Na hrdlo a na bolesť všetkého mi veľmi pomohol cetalgen . Nechcem spochybňovať liečbu odborníka ale antibiotika ti akurát tak zničia imunitu ktorú teraz dosť potrebuješ. Skus si dat cetelgen naozaj je úžasný. Mne končila karantena len v pondelok a mali sme všetci takže viem čím prechadzas a to hrdlo nieje príjemné. Skoré uzdravenie

denysa2021
autor
12. feb 2022

Děkuji vám vše Hrtan mě pořád boly při polykání piju šalvěju a mám doriitricin ,ten my trošku nachvíľu zmírní bolest.Ten doktor mě ani neviděl .Už sem toto jednou měla musela sem na pohotovost ,protože my dál špatný antibiotika.Jinak se my zda že my ani nezabírají.Pockam do pondelka nejak to budu muset pořešit.Doufam pevné že se my to zlepší.Dekuji