Ahojte, moje vlasy su vraj silne dehydrovane, porezne a krepovite, napriek tomu, co sa tyha hrubky su skor jemnejsie. Vlasy roky nefarbim, nezehlim, pouzivala som prirodnu kozmetiku.. pokozka pred par mesiacmi zacala byt podrazdena, svrbiva. Ako tak sa to dalo do poriadku. Vcera som vsak zacala s masazou vlas. pokozky a zistila som, ze ma pokozka doslova boli a objavili sa mi lupiny, vlasy sa mastia akosi viac. Mali ste niekto podobny problem a ako ste to riesili? Mam navstivit trichologa? Predsa len nemam taky zavazny problem ako vypadavanie vlasov, rada by som zistila nielen stav pokozky, ale aj stav vlasov,aby som vedela vybrat spravnu kozmetiku.. alebo mi poradi len kadernik?
@ivanah87 nezmenila si stravu? Na vlasoch a pokožke sa často prejaví, ak v strave niečo chýba, aj ženy, ktoré držia nejakú diétu, mávajú s tým problém. Išla by som aj na preventívnu prehliadku, či nie je nejaký problém
Môžeš ísť trichologovi, poradí ti vlasové prípravky a za konzultáciu dáš 70-90 eur (ako kde), vlastná skúsenosť, kúp si nizoral tonikum na vlasy, hydratuje kožu na hlave
@ivanah87 odporúčam kolagén. Vlasy budú zdravšie. Čo sa týka pokožky, veľmi sa osvedčil CBD olej. Celkovo na problémy s pokožkou
@kittykat22 s masazou som zacala hlavne kvoli stimul. vlas. korienkov, ale ak mam mat mastne vlasy uz po dvoch dnoch tak s tym pravdepod. seknem. Ako pises, viem, ze to suvisi aj s vekom, ale stav sa mi zhorsil uz pred osmimi rokmi, predtym som mala vlasy hladke a mastne. U tych tonik je zasdny problém, ze obsahuju alkohol, potrebovala by som inu akternativu (penetracie aktivnych zloziek do pokozky.) Padanie vlasov ma netrapi, skor by bodlo tonikum na vyrovnanie vlas. pokozky. Ano, tu hennu som vyskusala, ale kdeze.. vlasy boli riadne vysusene a este viac krepovite, a to som casom pridavala do zmesi aj olej😕
@milivanilka uzivat kolagen vnutorne? mam v zasobe inca kolagen. Olej mi vsak bude mastit vlasy 🤔
@marcellka32 v podstate u trichologa som bola pred necelym rokom, na rasel. zabaloch + kozmetika kapyderm a Kevin Murphy a nechala som tam skoro 400 e. Teraz uz pokozka nesvrbi, inak to som si umyvala vlasy max. raz tyzdenne a to bol vraj problem.Ale neviem ci teraz zas nepretazujem vlasy prilis vyzivnou kozmetikou
@ivanah87 je prirodzene, ze po masazi vlasov mas mastnu pokozku a lupiny. Ak si chces robit masaz, tak si ju rob zasadne tesne pred umyvanim vlasov a vyhnes sa tymto problemom. Ked ta svrbi pokozka, tak ti nesadol sampon. Aj prirodne sampony su rozne druhy. Nesadne ti jeden, skusis druhy. Na padanie vlasov skus Biohar tonikum z lekarne. Vmasiruj 2x denne do pokozky vlasov - urcite ti budu menej vypadavat a aj ti narastu nove. Ku kvalite vlasov - ak si sa narodila v 87om podla nicku, tak ta kvalita sa straca aj vekom. Vlasy tiez podliehaju casu. Nechcela by si skusit farbenie hennou? Ta ti vlasy uhladi a doda lesk.