Ahojte veľa som googlila ale nenašla som nič takže sem musím písať takúto chúlostivu vec. Teraz nejedzte!! 😄 Mám čierne bodky v stolici. Zvyšok je normálne hnedý len tie bodky su divné. Niesu úplne malinké ako zrnko maku sú trošku väčšie a vidno ich dosť zreteľne voľným okom. Prosím vás čo to môže byť? Už nemôžem spávať od strachu
Najprv porozmýšľaj čo jedávaš, napr nejaký chlieb so semiačkami - nie všetky sa strávia… ak je to dlhodobé, pravidelné a prípadne máš aj iné problémy, tak kontaktuj svojho obvodného, spraví ti vyšetrenie na parazity a okultné krvácanie
Nejedla si banan ?
Nemôžu to byť semienka dáke?
@lintu no tak to by som neurobila ani pre seba ja som sa nato iba rýchlo pozrela 🤣 netuším či je tam všetko s trávením okej ale je pravda že poslednú dobu mám v bruchu kŕče aké ináč nič
@sissy27 to je ten problém že ja ani neviem lebo ja teraz jedavam naozaj všetko 🤷🏻♀️ ale mám to prvý krát iba pár dní čo to pozorujem predtým neviem nevšimla som si to vôbec
@loginexistuje nejedla vôbec
@ankare nejem žiadne semienka ale vyzerá to ako semienka no môže to byť kadečo
Existujú voľnopredajné testy na zistenie ci nie je krv v stolici. Alebo chod na preventívnu k Dr. vyšetruje sa tam aj stolica. Držím palce.
Môže to byť krv v stolici, ísť obvodnej na vyšetrenie okultne krvácanie urobí test
Ani mak si nejedla? Alebo niečo, čo môže spôsobovať tieto minikúsočky?
To by mala byť nestravena potrava. Máš aj kŕče? Alebo hlien v stolici? Pokiaľ nie, tak sa asi nič vážne nedeje
Zdravim čo ste to nakoniec mali?
No... Chcelo by to fotku. Ale to tu prosím nerob 😀 Nemôžu to byť nejaké zvyšky nestrávenej potravy? Ako dlho to už máš? Iné zdravotné potiaže nemáš?