Mám chuť na slané

21. okt 2021

Bojujem s tým uz dlhé roky, ale mám niekoľko krát za deň strašnú chuť na soľ, nemusia to byt vyslovene slané veci ako Cipsy a podobne proste mám potrebu dat si trosku soli na jazyk, alebo vegety, najlepšia je kamienková soľ môžem ju smulat alebo hrýzť.. Nikto to nechape😅 ma to niekto prosím podobne? Preco sa to deeje... Toto trvá možno uz 15 rok o

kvetinka945
21. okt 2021

Ja to tiež mávam. Čítala som že za to môže nejaká baktéria v tele ktorá si to pýta 😀 neni to zdravé jesť veľa soli 😀 práve som našla článok .. tu je to vysvetlené
https://fitshaker.sk/co-ti-chce-tvoje-telo-pove...

vanda323
21. okt 2021

Niesi tehotna?

michaela789
22. okt 2021

@vanda323 píše, že to má 15 rokov už. To tehotenstvom nebude asi 😅

vanda323
22. okt 2021

@michaela789 🙆🙆🙆 Moje nervy, to by som jej riadne dala 😄

katulastraka
22. okt 2021

Nemas malo sodika?

dadula_15
22. okt 2021

Bolo by fajn si u lekára dať urobiť vyšetrenia, nech zistí či ti nejaký vitamín alebo minerál nechýba. Lebo to môže byť. Kiežby som mala osobne len takéto chute 😀

henrikir
22. okt 2021

ked to mas uz takto dlho, tak by som to asi riesila u dr, ked mas pocit, ze to nie je okej. mozno ti zistia nedostatok nejakych latok a prejavuje sa to prave takto, bohvie.

telusikk
22. okt 2021

To je teda riadne zaujímavé. A keď chodíš na preventívku k doktorovi a toto mu povieš čo on na to? Že je to normálne? 🙂

martinenka886
22. okt 2021

zeby ti chybalo tolko soli, ked ju takto potrebujes? ved ale davat si ju bezne na jazyk nie je zdrave pre zaludok.

sardinka32
22. okt 2021

Na internete je xy článkov, kde sa tomuto venujú...ak máš prehnanú chuť na slané, je to zástupný problém...niečo v tele Ti chýba, poštuduj, doplň, čo telu chýba a malo by sa to stratiť.