Mám chronické ochorenie štítnej žľazy ....Užívala som tabletky dokiaľ mi moja endokrinologička nepredpísala dávku 150mg už ani neviem ako sa tabletky volajú...Po používaní som sa cítila veľmi zle...Keď som povedala doktorke ,že po používaní sa cítim zle tak mi povedala,že to nemôže byť tak.,že si vymyšľam,..odmietla som ich ďalej užívať....neberiem ich a je mi OK..ale bojím sa ..Niektorý mi povedia že to nieje ok a zas iný mi povedia veď nevadí...Máte niektorá skúsenosť ..poradte mi niečo....Ďakujem
Eutyrox. 150 mg....ked som mala 50 mg este sa dalo-...ale ked mi zacala zdvyhat davku mala som zavraty nespavost schudla som...od mala ..ale ked som doktorke povedala ze ako a co mi robi zle tak vraj si vymyslam a nejde to ...tak som ich prestala uzivat ..a citim sa velmi dobre...
@mirkakristanova no asi by si ich nemala prestat uzivat ☹ Zmen doktorku.Ta davka 150mg ti bola evidentne vela ale vysadit lieky uplne tak to by som nerobila.Ja uzivam Euthyrox 20rokov,teraz som na davke 100mg ale tiez som uz bola aj predavkovana a mala som take iste priznaky ako ty,lekarka mi hned davku znizila.
keď chudneš, tak máš určite nasadenú vysokú dávku. Pri vyšší dávkach zvykne byť aj búšenie srdca, zvýšené potenie, možno aj závraty. Keď vysadíš tabletky, určite začneš priberať! Ja na tvojom mieste by som sa poradila s iným odborníkom. A lekár musí akceptovať pripomienky, ktoré dávaš. Ja napr. na endokrinológií podpisujem, že súhlasím s liečbou. A úprimne povedané, by ma nasralo, keby ma doktor obvinil, že si vymýšľam, aj to ochorenie si si potom vymyslela. Nemám slov na naše zdravotníctvo.
A o aké ochorenie ide? Máš len spomalený metabolizmus, alebo máš aj nález na ŠŽ. Pokiaľ máš ŠŽ bez patologického nálezu a berieš lieky len na zrýchlenie metabolizmu, tak ich brať nemusíš.
ale pokusim sa ist k inej...ale ja mam vseobecnu a ona bere len union ..tak neviem..
tak toto som este nepocula
@mirkakristanova ako zle si sa citila? Napis viac,inak ti nikto moc neporadi.ake ochorenie mas,od kedy a ake lieky si mala uzivat?