Mám chrípku

saljakova
28. sep 2016

Ahojte chcela by som sa opitat ked som chora mam chripku ci by som mohla pit paralen grip. Dakujem ;(

livocka21
28. sep 2016

@saljakova radsej nie...iba obycajny paralen a caj...✊

tutu_1
28. sep 2016

Tieto horúce nápoje asi nie, ale pri teplote a od bolesti sa paralen môže. A hlavne zostať ležať a veľa ovocného čajíku.

lukka10
28. sep 2016

paralen grip urcite nie, v prvom trimestri sa nedava paralen pre hydrofilne metabolity prechadzajuce cez placentarnu barieru, v prvom trimestri sa dava acylpyrin v pripade, ak nekrvacate, ani ste od zaciatku gravidity nekrvacali,

tutu_1
28. sep 2016

@lukka10 Isto ? Mne na pohotovosti vraveli paralen po konzultácii s gynekologickou.

lukka10
28. sep 2016

dava sa vo vyminocnych pripadoch, ak su horucky a matka krvaca, iste☺v prvom trimestri acylpyrin

saljakova
autor
1. okt 2016

Mne normalny paralen nepomaha a teraz pijem ten paralen grip tam mi pomaha no pijem ho dva krat denne

livocka21
1. okt 2016

@saljakova tak naco sa pytas, ak si urobis po svojom?

cervikpepik
1. okt 2016

@saljakova ak by si mi prisla do lekarne,poviem nie,nemozes
Staci si precitat pribalovy letak....okrem toho taketo ,,gripy,,riesia aj tak len priznaky,nie pricinu
Chripku len vylezat!

moni244
1. okt 2016

@saljakova takyto sajrajt dobrovolne pijes v tehotenstve? no pekne, ved tvoj zivot.
Naco potom zakladas diskusiu?

suelop
1. okt 2016

Obycajny paralen a lezat. Nemozes predsa cakat, ze pri chripke budes fungovat ako zdrava. Horuce napoje tohto typu by sa nemali pit ked si teh.

saljakova
autor
2. okt 2016

Uz nepijem ....pijem uz len pigi caj a citron do toho,,,,a pijem sirup proti kasli