Mám nepríjemné chrastičky v nose, sú krvavé, niekedy pri smrkaní sa odškrabnú a krvácajú, už to trvá dosť dlho, neviete čo na to zaberá? Chvílu mi pomohol aj krém nivea, ale neskúšala som to dlhodobo. Nos ma bolí aj na dotyk zvonka, pri dotknutí chrást.
Propolis
Môže to byť stafylokok. Mala som to isté. ORL mi dala atb do nosa a bolo po probléme
To je stafylokok. Mala som to ako dieta.
@tana2308 keď to má aj manžel, tak to bude staphylokok, bude treba lokálne antibiotiká - Framykoin alebo Baneocin, diagnoza sa potvrdí výterom z nosa
Ja som to mala už dva krát tento rok a vzdy to trvalo dlho, pred tým som sa s tým nikdy nestretla. Muz to mal tiež naraz so mnou. Dúfala som, ze to nie je stafylokok ale ako to tu čítam😳.... nabudúce ak sa to objavi radsej zájdem na výter.
@tana2308 daj prosím ta vedieť ak pôjdeš k dr ako si dopadla, diki.
MM máva v nose herpes asi 1-2krát ročne. Potiera Zoviraxom, užíva B-komplex Forte, vit.C, Zn. Ku koncu má už iba akoby medové (do žltá sfarbené)chrasty.
Aloe Vera sprej prvej pomoci, vždy mi pomoze s pri aftach, herpese, chrastavom nose vseobecne. Napíšte mi súkromnú správu, rada pomôžem...
Nie si tehotná? Ja som to mala počas tehotenstva a po pôrode to zmyzlo.
Zlatý stafylokok. Tiež to mávam. Na orl skoč
v lekárni na to predávajú masť, u nás mjaú aj klasické ale aj priamo na tento problém zarábajú mastičku, treba natierať po pár dňoch to mizne
@tana2308 chcela by som dodať, že som to mala len v jednej dierke, neskor sa to prejavilo aj manželovi a ja to mam už v oboch