Zdravím, už 4 mesiace ma trápia problémy s chladnými končatinami aj nohy a aj ruky, namodralé končatiny, mravčenie, brnenie, slabosť, pichanie po tele v nohách alebo rukách, zášklby. Behám po doktoroch a vyše týždňa som bol v nemocnici nič mi nediagnostikovali okrem tetánie, magnezium užívam pravidelne vo zvýšených dávkach no môj stav sa nezlepšuje. Mám 20 rokov a už naozaj neviem na koho alebo čo sa obrátiť znepríjemňuje mi to život a obmedzuje ma to dosť často a samozrejme mám strach z toho o čo môže ísť. Ak viete o čo by sa mohlo jednať alebo ste mali čosi podobné poraďte mi prosím čo ďalej alebo čo to môže byť. Za odpovede vám všetkým ďakujem.
@maria123a áno krv mi berú 4 mesiace skoro každý týždeň. Nič zaujímavé neobjavili už dvakrát mi brali aj na serológiu 8 ampuliek teraz čakám na posledné výsledky. Myslím si že železo by sa prejavilo už na klasických krvných čo brala obvodná.
@fifo2233svk Príčinu ti nepoviem, ale neskúšal si brať ginko? Malo by pomáhať na takéto stavy.
📌
@h2 beriem pomáha to s prekrvením na chvíľu ale čo sa týka ostatných symptómov tak vôbec a aj s tým prekrvením je to dočasne.
@fifo2233svk ahoj pomohlo ti niečo ?
@vikusik231 ešte nie 😀
Ahoj, brali ti krv? Ja som toto mala keď som mala v krvi nedostatok železa..