Mám červené a popraskané bradavky

1medvedik1
10. jan 2017

Ahojte, potrebujem vašu radu.
Mám také divné bradavky, trošku červené, akokeby popraskané. Neviete z čoho to môže byť? Pretože ma začali bolieť poobede, mala som v nich tlak, trochu opuchli a nemohla som sa ich dotknúť lebo to bolo nepríjemné. Asi o hodinu na to toto všetko prestalo a ostali mi popraskané a začervenané. Neviete čo to je? Pohlavný styk som nemala, podprsenku tiež nie lebo som bola len doma celý deň, začalo to z ničoho nič. Neviete čo to môže znamenať? Alebo čo to s nimi mám?
Ďakujem 🙂

lilu74
23. apr 2017

Nie si pred menzesom?ja som mavala vtedy dost vyrazne zmeny na prsiach. A co sa tyka popraskanych bradaviek tie som mala pocas kojenia a natierala som si ich jeden cas mastou bepanthen care ktora mi bradavky premastila a hydratovala. Bolave neboli len suche a popraskane. Mne pomohla mast-vyskusaj🤗

ellsa
23. apr 2017

@1medvedik1 nemala si na sebe tricko z nepriesusnej latky? Neobliekla si sa na nedostattocne uschnute telo? Nezmenila si prasok na pranie/avivaz? Nepouzila si neodskusany krem/telove mlieko? Nevybehla si von len v tricku a neprefuklo ti cez tricko?

maykaaa1122
9. máj 2017

popraskane bradavky tie som mala pocas kojenia a natierala som si ich jeden cas mastou bepanthen care ktora mi bradavky premastila a hydratovala.

lilu74
13. máj 2017

@maykaaa1122 si ma doslova "citovala"s tym bepanthenom😂👍ale ano.. je to super krem.