Ahojte, mám takú otazku...často ma bolí hlava v poslednej dobe aj každý deň. A vždy keď vstanem (alebo stačí že som chvíľu zohnuta dole a keď sa zdvihnem) tak sa mi točí hlava a asi tak na minutku si musím sadnúť pokiaľ to prejde. Neviete čím to môže byť?
skoc k praktickemu lekarovi.. ten vyluci/potvrdi to co pise @evelka81 lebo toto moze mat okrem toho aj ine dovody, napr. krcnu chrbticu
@niky1838 chod na krv
Nizky tlak, nizky cukor, malo zeleza, migreny, tetania, nieco so srdcom, cokolvek... Behni lekarovi nech ti spravi aspon zakladne odbery...
krčná chrbtica, zlý tlak alebo aj meteosenzitivita. Mne sa toto robí keď je horšie počasie alebo pár dní pred zhoršením počasia
Ja v prvom rade odporúčam lekára 🙂 Ten bude lepšie vedieť čo s tým, než my tu na fórach. Mne sa toto stávalo tiež, keď som celkovo pila veľmi málo vody - nie je to aj tvoj prípad?
@niky1838 ahoj mozno mas nizky tlak, odporucam zelezo od Jamiesonu, aby sa dobre vstrebalo aspon 2-3 h po nom neuzivat iny vyzivovy doplnok ani sucasne s nim. Prvy mesiac ber kazdy druhy den a potom mozes 2-3 x do tyzdna. Pomoze aj na unavu. Daj si niekde zmerat tlak ja mavam ledva 90/70 a mam znizenu cinnost stitnej ta mi to robi.