Čaute žienky. Mávam časté hormonálne výkyvy nálad. Môj život je totálne cyklický. Každý týždeň je zo mňa doslova iná žena. Týždeň pred meštráciou, týždeň počas, týždeň po a ešte medzi tým. Potrebovala by som to dostať pod kontrolu. Buď som extrémne šťastná, extrémne smutná, extrémne precitlivelá, potom príde čas kedy som úplne v pohode, ale všetko to trvá tak po týždňoch a dosť mi to zasahuje do života. Odzrkadľuje sa to na mojej efektivite, vôli, vzťahoch, prístupe k sebe samej a tak celkovo nie som koštantne v pohode celý čas. Vedeli by ste mi poradiť ako to nastaviť tak, aby som mala kontrolu nad sebou? Mám 28 rokov.
Ja som to mala na stabilizatore nalady 😏
Tiež to mám takto a momentálne idem skúšať bachové kvapky 🙂 tak som zvedavá, či pomôžu
@leidin co to znamená? Aký stabilizátor?
Isla by som s tym k psychiatrovi
@evkamotka A co s tym ma psycholog, ci psychiater? 😅
"Dobry den p. Dr. ked mam kramy alebo ovulaciu, tak som raz odutata, raz mi je do placu a raz ma ide rozsekat od hnevu, viete mi pomoct?" 🤷
Kto to nezaziva, tak nikdy nepochopi, ze niektore z nas su schopne hormony uplne prevalcovat a zial nestaci brat iba antikoncepciu (ktora to u mna napr. iba zhorsila...), co je jediny navrh na riesenie od gynekologa.
Ako keby si pisala o mne, je to sialene...Pridavam sa k diskusii, som zvedava, ci ma niekto nieco osvedcene a bude vediet poradit.