Mám časté výkyvy nálady

7. dec 2024

Čaute žienky. Mávam časté hormonálne výkyvy nálad. Môj život je totálne cyklický. Každý týždeň je zo mňa doslova iná žena. Týždeň pred meštráciou, týždeň počas, týždeň po a ešte medzi tým. Potrebovala by som to dostať pod kontrolu. Buď som extrémne šťastná, extrémne smutná, extrémne precitlivelá, potom príde čas kedy som úplne v pohode, ale všetko to trvá tak po týždňoch a dosť mi to zasahuje do života. Odzrkadľuje sa to na mojej efektivite, vôli, vzťahoch, prístupe k sebe samej a tak celkovo nie som koštantne v pohode celý čas. Vedeli by ste mi poradiť ako to nastaviť tak, aby som mala kontrolu nad sebou? Mám 28 rokov.

oceanahory
7. dec 2024

Ako keby si pisala o mne, je to sialene...Pridavam sa k diskusii, som zvedava, ci ma niekto nieco osvedcene a bude vediet poradit.

leidin
7. dec 2024

Ja som to mala na stabilizatore nalady 😏

nikoleta999
7. dec 2024

Tiež to mám takto a momentálne idem skúšať bachové kvapky 🙂 tak som zvedavá, či pomôžu

valikasikulova
7. dec 2024

@leidin co to znamená? Aký stabilizátor?

evkamotka
9. dec 2024

Isla by som s tym k psychiatrovi

oceanahory
9. dec 2024

@evkamotka A co s tym ma psycholog, ci psychiater? 😅

"Dobry den p. Dr. ked mam kramy alebo ovulaciu, tak som raz odutata, raz mi je do placu a raz ma ide rozsekat od hnevu, viete mi pomoct?" 🤷

Kto to nezaziva, tak nikdy nepochopi, ze niektore z nas su schopne hormony uplne prevalcovat a zial nestaci brat iba antikoncepciu (ktora to u mna napr. iba zhorsila...), co je jediny navrh na riesenie od gynekologa.