Mám boreliózu

cristy99
3. feb 2021

Ahojte. Trápi ma borelioza uz par mesiacov, ustipol ma komár, takze nie, kliešť nie je jediný hmyz co vám môže toto svinstvo predať. Ale k veci... Prišli mi na to po pár mesiacoch i ked ja som tušila ze to mam uz na 10ty deň. Mala som neskutočnú bolest hlavy, stuhnutost šije, a bolesť rúk a nôh neopísateľna. Mam len 21 rokov. Pani dr ma odbila s ATB na 3 tyzdne a dovi dopo. Uz je to par mesiacov od liekov no citim sa hrozne. Niekedy az ako opitá podrazdena unavena, a ta bolesť hlavy a tela je na zaplakanie. Objednala som sa k sukromnikom do BA. Prosím, je tu niekto kto zažíva niečo podobné+ este aj v tomto Covidovom čase ? Moja rodina uz je z toho na prášky a ja taktiež. Ďakujem za každú radu.

panelacikova
4. feb 2021

@cristy99 len trpezlivosť. a z časti sa s tým nauč aj žiť, inak sa zblázniš. čím viac pokoja, tým lepší priebeh liečby ako takej. no chce to čas. niektoré veci môžu pretrvávať aj roky (bolesti hlavy napríklad)... v BA ti dajú liečbu, odporúčam však napriek tomu nebyť na ATB dlhšie ako 3-4 mesiace, inak ti môžu zničiť imunitu a "vyskočí" ti iný zdravotný problém... držím palce

reenie
4. feb 2021

@cristy99 nasaď si dračiu krv..pozri na internete ktorú a dávkovanie..poznám ľudí, čo to brali a im to zabralo..

simca06022011
4. feb 2021

Pani doktorku bolo treba odbiť, predpokladám ze praktická lekárka. Odporúčam sa pýtať s takýmito vecami na infekčné, alebo normálne ísť na pohotovosť... Pred 2r mal borelku môj chlap, ATB bral 2 mesiace, väčšinu z toho infuzne, kontroly, odbery a kopa vitamínov, doplnkov.. Tiež prakticky lekár mal blbé reči, neurológ a infekčné ale vôbec nie... Nečítaj katastrofické scenáre na nete, keby sme to sledovali tak skončí na psychiatrii tiež. Aj s liečbou trvalo skoor trištvrte roka kým sa dal dokopy a ešte potom býval neprimerane unavený atď... Na nete sa dočítala zaručených typov. ATB na roky, v dávkach pre koná... Atď atď... Počkaj teda co ti povie odbornik.
A inak pravda, teraz v dobe kovidovej ochorieť je otras... Mne sa na tie vyšetrenia ani nechce, co mam plánované, lebo už aj bolesť kolená pripiwu kovidu..

elisse247
4. feb 2021

CBD pomôže aj na boreliózu akurát včera som o tom písala článok.

tintina777
4. feb 2021

Boleriózu sposobuje EBV vírus... Hoc je pravda, že ustipnutie komarom alebo inym hmyzom moze byt spušťač.. Moja sestra mala veľa rokov migreny z boleriózy. Pomohla jej očista systemova bylinna. Uz 11-ty tyžden neberie konečne novalgin od bolesti hlavy. Ja som šla tiež do tej očisty a aj mne pomohla ale na ine veci...

anos18
5. feb 2021

@tintina777 odkedy spôsobuje boreliózu vírus? Žeby mi niečo uniklo,odkedy som skončila školu? 😁 Boreliózu spôsobuje baktéria Borrelia burgdorferi

simca06022011
5. feb 2021

@tintina777 no to si s niecim mylis...

tintina777
2. mar 2021

@anos18 cerpala som odtial https://www.plasmaofficezv.sk/l/epstein-barrove... a aj z inej literatury ale ano nie priamo ho sposobuje... V kazdom pripade odporucam si posvietit aj na EBV

denka001
2. mar 2021

Ja som tiež mala boreliozu a zistili to na infekčnom mesiac som brala lieky a bol pokoj potom som chodila každý polrok na odbery

pupavka1
15. nov 2021

@denka001 prosim ake lieky vam dali?

pupavka1
15. nov 2021

@denka001 a mali ste aj bolesti klbov a svalov ?

sabi129
3. mar 2024

@panelacikova súhlasím.

sabi129
3. mar 2024

@cristy99 herricium od Superiorherbs mi pomohlo aj s cordyceps a reishi. + Ich curcumin. Napíšem ešte k tomu viac neskôr ale keby niečo kľudne mi napíšte na IG - sabi.inself

simoonas
1. aug 2024

@sabi129 ahoj ako prosim pomaha cordyceps na boreliozu? Dakujem🙂