Mám bolestivé uzliny

5. mar 2022

Ahojte idem si k vám po radu či nepoznáte nejaké babské recepty. Som nachladnuta (covid NEMAM ). Nenormálne ma bolia uzliny na krku z obidvoch strán. Prehltnutie sú totálne muky. V noci som sa budila každú hodinu na bolesti. Dávala som si oblkad z cibule. Nepoznáte niečo účinnejšie ? Aspoň aby to tak nebolelo ! O kychani ani nevravím ...to mi rovno slzy vybehli 😔😓 samozrejme ak to neprejde do pondelka tak pôjdem k dr (info pre tie ktoré by sa chceli navážať na túto tému preco to neriešim u dr ) za každú normálnu odpoveď ďakujem 🙏

simsalabim
5. mar 2022

Octanova mast. A nejaky brufen a pod od bolesti.

uhnakova
5. mar 2022

nechcem ta strasit, ale najskor to bude ten covid. Ja som nemohla štyri noci spať kvôli strasne bolavym uzlinam na krku. Niekolkokrat za noc som si prikladala studene veci z chladnicky (vzdy tak 15-30 min), chlad mi stiahol bolest tak na dve hodinky a potom znova prikladat. Mne zabral isoprinosine na covid, aj na ten krk, aj na bolesti hrdla (zvnutra), ktore boli nenormalne.

autor
5. mar 2022

@uhnakova robím si test každý deň a nic tak ja neviem

uhnakova
5. mar 2022

mozes sa objednat na pcr, zaskrtni priznaky a dojde ti termin na test zadarmo.

uhnakova
5. mar 2022

a ked popises lekarke tieto priznaky, najskor ta aj tak posle na test, pripadne ti rovno predpise lieky ako pri covide.

vaelasrazs
5. mar 2022

Octanova masť a zabaliť klasickou bielou plienkou

evuska135
5. mar 2022

Ja takto bolave hrdlo mavam pravidelne, na bolave hrdlo fakt zabera uvarit zemiaky, podusit, dat teple na foliu alebo mastny papier a prilozit, obviazat plienkou. Takto aj 2x prihriat. Mne to velmi pomohlo ked som mala anginy

autor
6. mar 2022

Ahojte tak vyhrotilo sa to takto ....test na covid som si robila naďalej každý deň ...stále negatívna .... Som na tabletkách od bolesti po užití tabletky mám relatívny pokoj cca 3 hodinky a potom to príde uzliny pri prehĺtaní bolia ...všimla som si že napríklad v noci keď neprehltam dlhšie a idem cca po hodine prehltnúť tak sa zobudím na bolesť veľkú .... K uzlinam sa pridružila bolesť krčnej chrbtice také tuhnutie + pichanie pod lopatkami .... Sople nemám no hlieny vykasliavam ....chystám sa k dr

nitka1157
6. aug 2024

A ako si dopadla?

juliacenc
6. aug 2024

Pomozu ti jedine atb