Od piatku mám pocit na zvracanie, hnačku, som nafúknutá a silné pichanie v žalúdku. Hore kúsok pod prsníkom v strede. Celé brucho mám tvrdé.
Doteraz som bola v tom, že som zjedla niečo zlé alebo chytila vírus ale nikto v okolí nemá žiadny vírus a nezlepšuje sa to. Niekedy to bolí menej ale hneď ako začnem normálne jesť sa to vracia. Čo to môže byť a oplatí sa navštíviť lekára?
Hneď k lekárovi, ja som mala presne toto iste, a mala som kamene v zlcniku. Nestrasim, môže to byť hocičo, ale najlepšie je navštíviť lekára.
Mne to pripadá na žlčník, ale leka to posudi
Tak ist k lekarovi ja som mala bolesti zaludka a to som schytala skolkarsku virozu s kolegynou ona v pohode.po tyzdni a ja stale bolesti ..tak som isla.po tyzdni k lekarovi a to som vyskusala vsetko na zaludok co odporucali v lekarni....nakoniec mi dal.tabletky ktore nezabrali tak somnisla ja gastro a tam zistili zapaleny pazerak a po mesiaci aj alergiu na mlieko bojujem s tym uz polroka a stale.to nie je ok
Teraz som vyšla od lekárky. Dala mi injekciu a predpísala lieky. Vraj je to viróza a do týždňa by to malo byť okej, ak nie tak sa mám vrátiť a pošle ma na gastro
@zuzkaa1991 dobrý deň,ako dlho ste mali bolest žalúdka?bolo to po jedle?aj ste schudla?mam to iste tiež viroza zo škôlky a už mesiac to mám niekedy lepšie niekedy horšie aj som schudla,akurát behám po lekároch a čaká sa na výsledky
@kika1572 tak ja som schudla vtedy resp ten rok takze jasne ked nejem ide vaha dole...ale nie extrémne 4kg ci kolko ale ja ich potom dam naspäť ked zacnem jest doteraz sa.tak sa kolisem ;) minulý mesiac min trhali zub tak isla vaha dole ;)
Ale.k veci bolesti som mala uz aj z vody ked som sa.napila ...mna bolel zaludok ci co to tam je(mohol aj pazerak atd) skratka v tej oblasti na lavo pod rebrami...
Ale.kedze som pila mliecne veci mozno som si viac dodzubala.kedze mi vznikla intolerancia na mlieko co som dovtedy vobec nemala...s ostalo to do teraz ak zjem niečo nejaký kolac co neodolam mam bolesti alebo je smutne ze aj ine potraviny len na alergo mi povedala ze mi nevie pomôcť a ze ma ľutuje kedze sa mi objavuju nove potraviny 🙈🙈 a zaa 400eur nemam chut zaplati medirexe aby mi zistili co mi vadi ja si myslím ze nato je lekar z alerga aby mal taku moznost..
A ake vysledky cakate ak mozem vediet??ake lieky ste brala.doteraz myslim na travenie
@zuzkaa1991 výsledky zatiaľ na gastro zo stolice, krv som mala ok len trosku zvysene zapalove parametre.Brala som nolpazu a keď bolelo brucho algifen mi kazali no a probiotika.Ak budí výsledky zo stolice dobre tak mi dajú hadičku..ďakujem za odpoveď
@kika1572 tak mne dali hned hadicku na gastre ale.mesiac som doma bojovala potom mi skúsil obvodny dat helicid ktory mi ciastocne pomohol a na gastre (cez hadicku) zistil zapal.pazeraka a reflux a intoleranciu na mlieko
Na gastre mi dal tabletky ozzion a tie mi zabralima terwz po roku opat som.si nasadila ich na týždeň ci ma dva....
Tiez všetko mam.ok...len prvýkrát som.la zvýšený bilirubin...mne pomáhajú pri bolestiach to beriem den dva kvapky gastritol (nemaju ich lekarnach co nechápem preco ked ich maju na eshopoch...takze si kupujem 3baliky ;) ) alebo este tabletky ktore aj malej davam ak ju boli brusko gastrocynesine tiez nie v každej lekarni maju....
@zuzkaa1991 výsledky z hadičky vám povedali hneď alebo ste museli čakať?
@kika1572 hned mi povedala resp komunikovala so sestričkou o rok som isla ku inemu kedze nebola som spokojna s komunikáciou....aj pri druhom mi lekar hned povedal
Určite k lekárovi ak to trvá tak dlho.. Môže to byť hocičo.