Ahojte mám bolesti pod rebrami pichave bola som rtg,usg neviem ale čo mi teda je keď podľa toho asi som ok
@deti95060810 pichava bolesť, podľa rtg ok a usg tiež asi neviem čo to môže bolieť
Neuropatia mozno..skuste navstivit neurologa tiez som to mala vsetky vysetrenia ok napokon to bola interkostralna neuralgia
@sendy1993 presne tak to mám.. od chrbta do rebier, najmä ľavá strana, no ja som si ju strašne preťažovala kým mi to začalo 😑 a dala ti dg. pred rezonanciou s tým že tá ti to len potvrdila? Koľko sa ti to prosím ťa liečilo? Ja som už z toho na nervy 🙄 mám termín u neurológa o 2 týždne, ale strašne mi to už na nervy lezie, ani sa vyspať, ani s deťmi poriadne von ísť, ani upratovať 😐 a ďakujem 🙂
@tianna diagnózu mi povedala pred rezonanciou ..ja som sa tiez dosť pretazila v práci ja som sa uz cítila ako blázon všetky vyšetrenia som mala v poriadku az kym som sa nedostala k nervovej na boku som nemohla spať len na chrbte ..uz si nepamätám kolko trvalo kym to prešlo ale nie dlho..vďaka tomu timonilu som sa konečne vyspala bola to úľava a tu milgamu si mozes nasadiť mne pomohla velmi 3x denne zo zaciatku potom 2x denne po dobu 3 mesiace na preliecenie
pod pravým rebrom bolí žlčník, pod ľavým zvykne pankreas...😉