Mám bolesti nôh po očkovaní

nikoleta1234
19. jún 2021

Ahojte, som cca mesiac po očkovaní Pfizerom. Chcem sa opýtať, či ste mali vedľajší účinok ako bolesť nôh. Konkrétne mam pocit ze sú to stehenne kosti. Ráno som sa takmer nevedela postaviť. Musím sa rozchodiť a ako tak je dobre. Akonáhle si sadnem, opäť mam problém. Začalo sa to dnes, myslela som ze sa nedostanem na WC. Nerozumiem tomu, doteraz nič. Svokru hneď napadlo ci to môže súvisieť s očkovaním. Inak mam nadváhu, takže bolesti kolená mam. Takže som to spájala s tým. Ale toto je iná bolesť, ako keby som mala kosti prechladnute. Som Si ani nepomyslela na to, že to môže súvisieť s očkovaním, kým to svokra nepovedala.

monka105
19. jún 2021

@nikoleta1234 vieš, že máš nadváhu, vieš, že ťa kvôli tomu zvyknú bolieť aj kolená, ale spojíš si to s očkovaním spred mesiaca. 🤦🏻‍♀️ Ja by som šla na tvojom mieste určite k doktorovi, bolesť nôh môže byť aj trombóza a iné vážne ochorenia, ktoré nemajú nič spoločné s očkovaním. Pri nadváhe duplom.

lucia147852
19. jún 2021

No môže to byt tromboza a áno môže byt aj po ockovani o to viac že máš nadváhu. Takze smer dr

nikoleta1234
autor
19. jún 2021

@monka105 prečítajte si ešte raz co som napísala. Poslednú vetu...

nikoleta1234
autor
19. jún 2021

@lucia147852 neviete náhodou, ako zisti lekár trombozu? Aké vyšetrenie spraví? Oplatí sa s tým ísť na pohotovosť alebo stačí prakticky lekár v pondelok?

lucia147852
19. jún 2021

@nikoleta1234 viem že sa robí sonografia asi aj nejaké vyšetrenia z krvi, možno ct. Tromboza môže byt veľmi nebezpečná, ja osobne by som asi radšej zašla do nemocnice alebo aspoň zavolala a informovala sa, uviedla že som bola na ockovani..,

ivka185
19. jún 2021

@nikoleta1234 prakticky lekar v pondelok a musi ta poslat na cievne vysetrenie.

fajnova
19. jún 2021

@nikoleta1234 Moju kolegyňu začali bolieť nohy par týždňov po očkovaní. Tiež presne ako píšeš, stehenné kosti a má pocit, akoby jej ich niekto naťahoval. keď sme jej načrtli, či to nemôže mať z očkovania, tak sa dosť urazila 🥴🤷

sasha10
19. jún 2021

Ľudia netreba urážať, že ak problém nastal po očkovaní tak že si človek namýšla automaticky. Človek je len zmetený, a áno nežiadúce účinky ešte nie sú všetky známe, takže ja by som neradila sa s tým vysporiadať alebo natlačiť také veci že si to mala aj pred očkovaním, keď je známe že v takomto rozsahu nie. Veď je odporúčané pri akýchkoľvek zmenách navštíviť lekára, podrobiť sa prehliadkám a nahlásiť nežiadúci účinok. To nie je sranda...aj keď nikto žiaden nežiadúci účinok nebude pripisovať očkovaniu pretože ako vravím nie sú všetky známe...preto treba hlásiť a hlásiť

nttnnt
19. jún 2021

a preco by to nemohlo suvisiet s ockovanim podaktore sa tvarite ze to je hotova vec a zazrak na pockanie bez akejkolvej chybicky pritom ma tolko ludi problemy ze az, len to v markize samozrejme sa nedozviete :D....zajdi za doktorom, nech ti spravi KO, d-dimer, posle na sono

monka105
19. jún 2021

@nikoleta1234 prečítala som, že povedala svokra, ale názov témy znie, či niekto mal bolesti nôh po očkovaní a nie čo môže všeobecne spôsobovať bolesť nôh. Z toho mi teda vyplýva, že si asi dala na rady svokry.

nikoleta1234
autor
19. jún 2021

Ďakujem všetkým, v pondelok zájdem k Dr a dam sa vyšetriť 🙂 avšak viem, čo musím riešiť ihneď - nadváhu 🙂

nikoleta1234
autor
19. jún 2021

@monka105 v podstate áno, nahuckala ma na to 🤣

lula313
19. jún 2021

Ja som take pociťovala po Astre. Po dlhšej chôdzi som na druhý deň mala problem postaviť sa. Ale preslo to po cca 6 tyzdnoch

samkolea
19. jún 2021

Ano presne 4t po ockovani, ma strasne boleli nohy, kolenne zhyby najviac, stipali a palili nohy vnutri akoby vnutorne zily. Potom sa mi urobila akoby hrcka vedla malicka na nohe- cervene a menili to farby ako modrina. Bol to nasledok toho, ze vyssie na stehne ned kolennym zhybom sa mi urobila podliatina ako modrina to vyzeralo. Bolelo to velmi. Bolest mi ustupila teraz po 6 tyzdnov od ockovania. Ja som mala astru, aj lutujem teraz.

samkolea
19. jún 2021

@nikoleta1234 krvnym testom zisti a aj sono zil.

samkolea
19. jún 2021

@nikoleta1234 ja som nemohla chodit asi tyzden, presla som kusok a musela som si klaknut, nohy obviazane elastickym obvazok, natierala som ich ale nic nepomahalo. Nadvahu nemam. Podla mna suvis s ockovanim. Tiez som hladala info

nikoleta1234
autor
19. jún 2021

@samkolea ja žiadnu modrinu nemám, ani opuchnuté

samkolea
19. jún 2021

@nikoleta1234 kazdopadne by som sla na vysetrenie, aspon to sledovat ked uz sa bohuzial nieco nastartuje, tazko to zvratit. Ale moze to byt len reakcia na ockovanie, nikto nevie. Sme zive testovacie zariadenia 😳.

kakawah
19. jún 2021

Mne sa kolegyna postazovala, že ju bolia nohy, stehna, akoby kosti, je cca 3 týždne po očkovaní, ale neviem akou vakcinou. Tiež spomenula, či to nahodou nebude ockovanim, lebo predtým nemala bolesti. Určite treba nahlasit Dr. Tak sa môžu zbierat info o neziaducich účinkoch

sedem
19. jún 2021

Môj drahý mal cca od 3.dna po očkovaní Pfizerom cca 3 týždne bolesti v bedrovom kĺbe, nadváhu nema

anonym0001
19. jún 2021

@nikoleta1234 ano, moze to byt z ockovania. Vedlajsie ucinky ockovania a kontraindikacie by sa vosli na mensiu knizku. Predpokladam, ze na SK pribalovy "letak" ziadny lekar necital, kedze hufne posielaju vsetkych na ockovanie, bez toho ze by sa vobec pozreli do ich zdravotnej karty. Su stovky kontraindikacii, pri ktorych je vakcina rizikova a neodporuca sa. Ak ta len bolia nohy, bud rada.

marca12
19. jún 2021

@nikoleta1234 moja mama mala strasne bolesti noh po ockovani. Tiez tomu neprikladala vyznam. Teraz chodi po vysetreniach,lebo tie bolesti su neznesitelne. Ale ona mala na jesen koronu,takze to mohla aj korona sposobit. Tazko povedat.

gugugaga123
19. jún 2021

@nikoleta1234 Nemala si sa očkovať.

nikoleta1234
autor
20. jún 2021

@gugugaga123 tento komentár mi nepomôže

nikoleta1234
autor
20. jún 2021

@anonym0001 zatiaľ iba nohy, dnes je to už oveľa lepšie

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erickatt
20. jún 2021

@nikoleta1234 posle ta cievnemu, ten urobi sono a priechodnosť ciev

sasanka605
20. jún 2021

Ak ta bolia obe nohy na rovnakych miestach je velmi mala sanca ze su to zrazeniny.

jarka1921
2. júl 2021

Ja som 3 týždeň po očkovaní pfizerom,,bolia ma tak isto nohy, teda dnes to začalo, boli ma aj kosť pri kolene a na ruke na kosti sa mi urobila akokeby modrina,(vid foto)

nikoleta1234
autor
3. júl 2021

@jarka1921 ja som mala zvýšený zápal v krvi, cievy mam v poriadku, trombóza bola vylúčená na cievnom. 2 lekári mi tvrdili, že to nemá nič spoločné s očkovaním, avšak nedozvedela som sa z čoho to mohlo byt, zrejme len precjladnutie. Dostala som antibiotika, zápal sa znížil a ja už ani bolesti nemám 🙂