Mám bolesti kosti a svalů

blondeee
2. sep 2015

Mohla bych se vám prosím zeptat.... nevím co mě může být :/ ani k jakýmu doktorovi přímo jít... co to je :/
Nemůžu už ani vstát z postele, jak mě bol tělo, bolí mě kosti i svaly a občas mám i mravenčení různě po těle a také někdy svědění po celým těle.
Cítím se strašně nesvá a bojím se co by to mohlo být... na internetu mě to furt hledá jen boreliózu..., ale klíště sem neměla a to asi přes 3 roky... :/ vůbec nevím.
A k mojí doktorce se mi nechce, protože by mě řekla, že to nic není.... jako vždycky.
Předem děkuji za pomoc a rady 🙂

vilki
2. sep 2015

Ale asi inak ako od lekarov a odborneho vysetrenia sa nedozvies co ti je. Trvaj na vysetreni a odberoch... vela zdravia prajem

sida447
2. sep 2015

@blondeee borelioza moze byt aj z ustipnutia od komara...urcite treba vysetrit aj boreliozu,moze to byt aj ochorenie imunitneho systemu,mam dve zname s podobnym problemom,trva u nich uz roky,hovoria o nejakych chlamidiach,obe sa liecia u nejakej znamej doktorky v Ba,ktora sa tymto zaobera a vela ludom pomohla,ale je to nieco podobne borelioze,skus si ju najst na internete,sama som o nej citala,ale urcite treba ist k lekarovi,my tu tazko budeme vediet,co to je...

blondeee
autor
2. sep 2015

@vilki Ano půjdu tam, ale jen jestli by někdo nevěděl, neslyšel o něčm takovým.
Děkuji moc

isabella22
2. sep 2015

presne treba ist k lekarovi moze to byt ,,len ´´chripka ale aj ta borelioza bez vysetrenia ti nik neporadi....

bonaqa2013
2. sep 2015

Jednoznačne k lekárovi. vyšetriť krv - možno už aj tam niečo nebude OK

ukulela
2. sep 2015

bnud trvaj na vysetreni, alebo zmen lekara ... ked ti povie, ze ti nic nie je, povedz len, ze trvas na odberoch (kedy si mala naposledy preventivku???) a ked povie, ze naco, tak ziadaj kartu, ze odchadzas a basta. moze ti byt hocico, ak ti je tak zle, treba to riesit.

katarinamarkova
2. sep 2015

@blondeee ist ako prve k vseobecnemu......ked uz ti mozno aj splechne ze ti nic nie je, daj si zobrat krv.
borelioza.....dost pravdepodobne.....bolesti klbov a svalov sa neprejavia hned, prave v tom je zakerna ze casto az po mesiacoch ci rokoch.
pozor na to mravencenie a svrbenie aby neslo o neuroboreliozu.
k dr. utekaj hned.
ale:
kludne to mozu byt uplne banalne priciny 🙂))
- seknuty nerv niekde v chrbtici
- psychosomatika
- unava, vycerpanost
- nedostatok mineralov, vitaminov
- neziaduci ucinok liekov

nebola si nedavno chora? niekto iny v rodine? nebrala si nejake lieky?