Ahojte.. už asi týždeň mávam bolesti zadnej ľavej časti hlavy. Niekedy má bolí aj bok hlavy pri oku, je to prepojené. Neviete z čoho by to mohlo byť a hlavne ako sa tej bolesti zbaviť? Väčšinou to najviac boli ráno a večer nič
@h2 je to možné, lebo vždy je intenzívnejšia ráno a hlavne, keď sa poriadne nevyspím. Len ja naozaj neviem, ako už spať :D možno zmeniť vankúš by pomohlo? Lebo ten môj už je dosť vypotrebovaný. Problémy s chrbtom máme v rodine, takže vidím, že ma to už dobehlo
A ešte, teraz máme online vyučovanie, čiže musím čumieť stále do notebooku
Mam takéto bolesti, mávam aj problém s krcnou chrbticou, len u mňa je to viac na pravej strane, než na ľavej, keď som v prievane, vie ma aj prava strana krku chytiť a neviem sa otočiť.. Jedine co mne pomáha je termofor na krk a včera večer som si dala ortopedicky vankúš a dnes mi je ovela lepšie.. Dokonca aj keď som sa budila vnoci kojiť malého hneď som zaspala, nemusela som si vankúš naprávať a nebola som nervozna ako s obyčajným vankusom..
Moja mamina to už máva roky. Má problém z chrbticou, prínosovími dutinami a je často v prievane a v zime. Neviem či máš niečo takéto, alebo bývaš v prievane a v zime. Ale ona ma presne to co popisuješ+ jej šklbe z okom
@qwer2019 teraz, keď nad tým tak rozmýšľam, môže to byť aj zimou, lebo ja veľmi nekúrim vo svojej izbe. Ďakujem
@habibim ten vankúš znie fajn.. ak to bude pretrvávať, asi sa po nejakou pozriem
Mne ho predpísal ortopéd.. Čiže som ho mala na recept... Ale inak v lekárni kde mi ho dali, stal 37€
Mňa zadná časť hlavy bolí vtedy, keď sedím dlhšie v prievane.
S krčnou chrbticou nemáš problémy? Možno to ani necítiš, ale stačí zaspať v zlej polohe, alebo mať v práci zle nastavený monitor... Mňa bolieva hlava často, mávam migrénu, ale vtedy ma bolí hlavne vpredu. Keď bolí vzadu, je to z toho krku. Teda, aspoň u mňa.