Ahojte , mám “bolesť” v ľavom uchu ( ale to ucho ani necítim nejak priamu bolesť skôr tlak) bolesť na tej ľavej strane hlavy dole , tej strany krku a jemne aj ľavého ramena, a to taká tlaková bolesť , nemôžem sa pohnúť do tej strany krkom ani vstať poriadne z postele keď cítim tlak v krku.. včera večer som bola na pohotovosti kde usna lekárka uzavrela diagnózou otis externa, a predpísala otobacid kvapky 3 krat denne 5 kvapiek, dávam si ich od rana, stále má cela ta strana boli a je to ja nevydržanie, ale hovorím cítim skôr taký tlak na tej strane než nejak priamu bolesť ucha.. stretli ste sa už niekto s tým a čo by mi mohlo ešte pomôcť? Nahrievam aj červeným svetlom
@maria123a ja som včera bola tiež na pohotovosti s podobným problémom, ale ze mam ucho v pohode žiadne hrce na krku nič a tiež mi to ide do ramien a do krčnej chrbtici a uzavreli to ze to mam zo zubou z dvoch vytrhnutych 8 a podozrenie na zápal okostnice.. Čo pravdepodobnosť je nejaka tam lebo som zápal nemala liečený atb takže mohlo sa tam čosi dostať tak musím ísť na rtg..