Ahojte skúste poradiť prosím...pocituj.bolesti rebier viac toho pravého ako by som tam niečo mala bolesť na dotyk nemôžem poriadne ani spat cítim aj akoby hrču na chrbte nad krízami ..sono,krv všetko v poriadku neboli to po jedle ..ale celý deň od rána do večera ..čo by som si nato mohla dať resp. Čo to môže byť pondelok idem na rdg ale mám pocit že ani tam mi nič nezistia už som z toho zúfalá mám to už vyše dva mesiace nieje to neznesiteľne ale viem o tom a znepríjemňuje mi to život
@simca06022011 ja som prežívala dosť stres tak som najskôr myslela že toto potom ma začalo pichat pod tým pravým rebrom tak som sa bala že či to nebude žlčník ale sono v poriadku pečeňové testy všetko ok..už som vystriedala asi všetky možné lieky na žalúdok od mastichy helicid hylák iberogast no môj muž už bol zúfalý zo mňa ..prišla som nato že či zjem rezeň alebo sucháre je to to isté..snažím sa cvičiť na chrbticu tak som zvedavá či to pomôže ..ale už je to čisté zúfalstvo
@sendy1993 ale helicid je na kyselinu, hylak probiotika... mne to tiez zhorsuje stres.. myslim ze to je z travenia. Prejde ma to vzdy po tych kvapkach skor. Ja si nemyslim, ze nieco ti najdu.. lebo ja som bola aj na CTcku :DDD a nic... s chrbtom.. teoreticky by to mohlo pomoct.. ked tak cvicenie aspon na stres pomoze :D
@simca06022011 hľadala som na nete som zadala ten phytosan ale nič mi nenašlo ,😂
Nemas aspon trochu nafuknute brucho? ziadne traviace problemy? lebo ja toto zvyknem mavat, sice uz len raz za cas.. ale nieco sa mi vzdy pridruzi z traviacich problemov. Tiez na rtg, sone, gastre mi nic nenasli.. iba v podstate ak som mala viac kyseliny zaludocnej atd.. ale tiez neverili ze cely den chodim s rukou na boku ako ma to bolieva, niekedy fakt iba pri nejakom pohybe.. no ako modrina. Ja si kvapky na zaludok davam (phytosan ma zaludocne, alebo valovic.. take bylinne...). Ako nemusi to byt z toho samozrejem, ale u mna to je.