Ahojte dosť má boli pod pravým rebrom neviem čo to môže byt usg,rtg bol ok nemáte skúsenosť niekto?
@llenka014 nadúvanie to moze byť, problém s trávením.
@simca06022011 no ten mám zrejme ssi čreva to budú ja neviem už :(
@llenka014 u mna to iste a po tehotenstve mi povedali, ze mam zlcnikovy prach (drobnejsie ako kamienky) vraj to mam pozostatok tehotenstva. U nas babka aj mama maju vybraty zlcnik 😏, takze asi som dalsia na rade a to bola lekarka prekvapena, ze vraj vobec nezapadam medzi ludi co maju s tym problem, som chuda a nemala som dovtedy ani nikdy bolesti/problemy. Zistila mi to dr. pri sone brucha, co som mala ako nadramec preventivky ked som sa vracala do prace po rodicovskej.
@llenka014 ja som sa s tým morila tiež 😉 a teraz napr keď stres, nadúvacie niečo zjem a ešte aj chrbtica nedostane svoju dávku cvičenia, tak mam neskutočne stavy.
Keď som riešila žlčník, okrem tohto som mala hnačky, bolesti boli silnejšie, proste iné.
Čaje môžeš skúsiť ale mne teda nepomáhajú. Ja žalúdočné kvapky používam.
@simca06022011 mám aj iberogast kvapky + masticha active skúšam, ja akože mávam aj úzkosti stresy
Asi to bude sposobene pohybom plynu v creve. Mal som to iste vcera. Pichanie na pravej strane. USG mam tiez ok, bol som niekedy v maji. Ale ked som si dal dokopy ze som zjedol spekacky, paradajky, papriku, horcicu chlieb, za tym keksy a pred spanim v posteli jogurt ta sa niet comu divit. Bolest ostra, pichava. Preslo mi to az po poriadnom vyprazdneni a odvetrani. Este u lienky to moze byt stresom, ze ma streson stiahnute brucho a material v crevach ide proti odporu tak to picha.
@llenka014 boli Ta to stale? bez prestania? ako dlho? nemoze to byt napriklad len z vela kofeinu alebo mastneho? skus si dat par dni dietu