Mám bolesť na pravej strane pŕs

panorek
24. dec 2020

Už asi týždeň ma bolí na pravej strane pŕs. Pri hlbokom nádychu ma tak pichne že sa tomu snažím vyhnúť no pri zakaslani to nedokážem. Teploty nemám ani nič podobné trošku občas vychrlim hlieny. Za doktorkou nechcem ísť počítam že to prejde no akosi zatiaľ nič. Ešte aj keď sa pri spaní obrátim na pravú stranu opäť cítim tú bolesť v prsiach. Čo to je zápal pľúc či priedušiek či čo zase? Mama sa pred týždňom vrátila z nemocnice mala obojstranný zápal pľúc. Mohol som to schytat aj ja?

danielahamar
24. dec 2020

Chrbtica

panorek
autor
24. dec 2020

@danielahamar a ako na to?

panorek
autor
24. dec 2020

Vyšľahať riadne trstenicou či iná delikatesa?

nikpa
24. dec 2020

@panorek tiez ma napadlo ze z chrbtice to vystreluje. Skús si vygooglit volake cviky.

panorek
autor
24. dec 2020

@nikpa dík skúsim veru lebo dosť nepríjemné to je.

majamat
24. dec 2020

nieco podobne som mavala uz ako dieta a aj teraz mavam,a le na lavejs trane. milion x ssom bola aj na rtg ( nie pre toto ) a vzdy vsetko OK. tak to moc neriesim,a j ked je to celkom dost neprijemne. to sa ani neda nadychnut, ked to zacne pichat, lebo je to pomerne silne. no vzdy to preslo po par dnoch, niekedy som to mala len tak jednorazovo - chvilkovo.

basska_b
24. dec 2020

@panorek Áno, je to z chrbtice. Treba možno vymeniť matrac, pocvičiť jogove cviky

panorek
autor
24. dec 2020

@basska_b ok za týždeň budem ohybný ako murársky meter dík za radu 👍