Dobrý deň chcel by som sa spýtať či je možny súvis bolesťami bedrové chrbtice pravdepodobne platnička tlači na nerv (čakám na Mrko) s pálením chodidiel oboch od členkov dole chvíľku cítim pálenie, potom ich mam studené potom ma bolia a mam v nich nepríjemný pocit.
Poprípade co by to pálenie a bolenie nôh mohlo spôsobovať.
Pálenie a bolesť sa strieda hneď od rána až do večera
.
Ďakujem za odpoveď od odborníka alebo od niekoho kto ma skúsenosti.
ja som mala presne ako opisujete a povedali mi, že to môže byť následok covidu alebo chrbtica, pomohli rehabilitácie a Wobenzym
@michal65 mam niečo podobne co vy tak ano je to.mozne aj mna niekedy bolia nohy, rozne bolesti q sam maser povedal ze mam.zapaleny nerv ci.co....rgt.nic.neukazal.som.zvedava ci ma posle.uz na ct aspoň
@zuzkaa1991 treba ti MR - to ukáže najlepšie čo sa tam deje. CT zbytočne, takú vypovedaciu hodnotu nemá
@zuzkaa1991 tak hádam vás pošlú na MRko
@michal65
@zuzkaa1991 Pridávam sa do klubu, posledný mesiac (cca od 1. dávky vakcíny) mám bolesti spodného chrbta vyžarujúce do bedier a nôh. Teraz som týždeň po 2. dávke a bolesti sa zintenzívňujú. Najprv som myslela, že to je z behu, pravidelne behávam, ale tie bolesti sú také zvláštne, ako pricviknutý nerv, nedá sa to nijako vystrečovať, rozmasírovať, zaberie mi jedine Flector. Akurát to idem riešiť už, som sa objednala aj na krvné odbery a k neurológovi. ☹
neprekonala ste covid?