Mám bolesť krížov a pálenie nôh

michal65
16. jún 2021

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či je možny súvis bolesťami bedrové chrbtice pravdepodobne platnička tlači na nerv (čakám na Mrko) s pálením chodidiel oboch od členkov dole chvíľku cítim pálenie, potom ich mam studené potom ma bolia a mam v nich nepríjemný pocit.
Poprípade co by to pálenie a bolenie nôh mohlo spôsobovať.
Pálenie a bolesť sa strieda hneď od rána až do večera
.

Ďakujem za odpoveď od odborníka alebo od niekoho kto ma skúsenosti.

xela007
16. jún 2021

neprekonala ste covid?

xela007
16. jún 2021

ja som mala presne ako opisujete a povedali mi, že to môže byť následok covidu alebo chrbtica, pomohli rehabilitácie a Wobenzym

michal65
autor
16. jún 2021

@xela007 Prekonala som covid ale bez príznakov, budem to mat skôr od chrbtice, len ma zaujme ci to môže mať súvislosť ta chrbtica s pálením nôh a bolesťami nôh a pod.. Ďakujem za odpoveď

gemerka17
16. jún 2021

@michal65 áno môže, taký stav spôsobuju platničky v krížovej oblasti, podla MR sa uvidí, či je to ono

zuzkaa1991
16. jún 2021

@michal65 mam niečo podobne co vy tak ano je to.mozne aj mna niekedy bolia nohy, rozne bolesti q sam maser povedal ze mam.zapaleny nerv ci.co....rgt.nic.neukazal.som.zvedava ci ma posle.uz na ct aspoň

gemerka17
16. jún 2021

@zuzkaa1991 treba ti MR - to ukáže najlepšie čo sa tam deje. CT zbytočne, takú vypovedaciu hodnotu nemá

michal65
autor
16. jún 2021

@gemerka17 ďakujem za odpoveď 😉

michal65
autor
16. jún 2021

@zuzkaa1991 tak hádam vás pošlú na MRko

sjuzi
17. jún 2021

@michal65
@zuzkaa1991 Pridávam sa do klubu, posledný mesiac (cca od 1. dávky vakcíny) mám bolesti spodného chrbta vyžarujúce do bedier a nôh. Teraz som týždeň po 2. dávke a bolesti sa zintenzívňujú. Najprv som myslela, že to je z behu, pravidelne behávam, ale tie bolesti sú také zvláštne, ako pricviknutý nerv, nedá sa to nijako vystrečovať, rozmasírovať, zaberie mi jedine Flector. Akurát to idem riešiť už, som sa objednala aj na krvné odbery a k neurológovi. ☹

malezlate
27. feb 2023

@michal65 dobrý deň,ako ste dopadli? Zistili vám z čoho to bolo?