Ahojte, mam problem s kolenom. Bola som mesiac doma s ním tento rok, vyklbuje sa mi, to je už dlhodobá záležitosť.. bola aj operácia no to dávno dávno.. doktor mi povedal čo som k nemu chodila ten mesiac, ak bude bolieť prísť naspäť.. bola som od vtedy pár dní v práci teraz a koleno zas bolí, doktor mi isto doporuči Pn alebo nedajbože zas operáciu ak pôjdem ku nemu že je tam stále bolest, kym som bola doma všetko v pohode, no ako som začala zas v práci tak bolesť.. No je tu však problém moja práca. Nadriadeny ma už vyhodí, keď pôjdem zas na Pn 😀 netuším čo mam robiť.. stojim 8,10 hod v práci.. ani sadnúť no nič, len stať a dosť ma to bolí 🙁 ja viem zdravie je prvorade.. ale možno prídem aj o prácu...
@nelly234 mala som v práci.. to tiež ma bolelo mať to celých 8.hod v práci
ja som mala tiež operovane koleno a tiež mi vyskakuje koleno a aj bolesti mam ale doktor tiež nevie pomocť iba ma zatiaľ poslal na kontrolne MR
@120898ka joj súcitim 😌
Vyskúšaj bandáže, ja ich mám na chrbte a veľmi mi to pomáha, aj niektoré jogy sú dobré na kolená, ale to skôr nie keď si 10 hodín v práci. Možno cez víkend