Dobrý deň, potrebujem poradiť.Mám bolesť hlavy závraty sem tam take nevolnosti na večer a ránno.Zápchu sem tam hnačku.Bolesť v krížnej oblasti.A taktiež napuchnuté prsia a taká som ako keby nafuknuta väčšie brucho čo by to podla vas mohlo byt.
@anonymgirl 16.1 som mala dostat ale mam iba take špinenie ako keby
lebo zeny na modrom koniku ti vidia do hlavy, podla pismenok vedia zistit mineraly a vsetky ostatne latky z krvi, vedia ti preskenovat chrbticu a zistia ako mas funkcne travenie.....vies co ? co takto smer lekar ? Alebo potrebujes len hadat a namysat si diagnozy ?
@neznamaosoba1 nemôžeš byť tehotná?
@anonymgirl a ked jej vsetky povedia, ze je to prisnak tehotenstva tak to ma aku validitu ? Rovnako ako rozoberanie dalsich syndromov. Ak jej to komplikuje zivot tak to treba riesit s lekarom pretoze to uz nie je kadejaka blbost ale uz asi nefunguje normalne a obmedzuje ju to. Ja len nechapem ako niekto hlada riesenie tam kde sa ho nedocka, kym nema vysledky vysetreni. Rada je nieco ine, diagnostika zas ine. Snad sa chapeme.
@neznamaosoba1 ja som mavala závraty a hnačky keď som mala ísť na úrady vybavovať veci nemám rada to a inak zápchy som mala na začiatku tehu aj mávali tepla napuchnute prsia vôbec až koncom trhu a nafúknutá som bola
@neznamaosoba1 urob si test, budeš múdrejšia. Držím palce!
@neznamaosoba1 tehotensky test urcite ak je dovod na to( ze si mala sex) , keby to pretrvava a menzes nikde tak k lekarovi. Dovodov moze byt viacero. Ako u mna by to naozaj sedelo na 8tt, vtedy zacali tie tocaky a vsetko mozne. A bolo light spinenie
@zuzikak Iste.Ale dá sa to normálne vyjadriť.Ale aj tak ďakujem za zdieľanie názoru.Prajem pekný deň.
môj tip - tehotenstvo...