Mám bolesť hlavy, závraty a nevoľnosti

neznamaosoba1
19. jan 2022

Dobrý deň, potrebujem poradiť.Mám bolesť hlavy závraty sem tam take nevolnosti na večer a ránno.Zápchu sem tam hnačku.Bolesť v krížnej oblasti.A taktiež napuchnuté prsia a taká som ako keby nafuknuta väčšie brucho čo by to podla vas mohlo byt.

anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neznamaosoba1
autor
19. jan 2022

@anonymgirl 16.1 som mala dostat ale mam iba take špinenie ako keby

zuzikak
19. jan 2022

lebo zeny na modrom koniku ti vidia do hlavy, podla pismenok vedia zistit mineraly a vsetky ostatne latky z krvi, vedia ti preskenovat chrbticu a zistia ako mas funkcne travenie.....vies co ? co takto smer lekar ? Alebo potrebujes len hadat a namysat si diagnozy ?

arasidka123
19. jan 2022

@neznamaosoba1 nemôžeš byť tehotná?

anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzikak
19. jan 2022

@anonymgirl a ked jej vsetky povedia, ze je to prisnak tehotenstva tak to ma aku validitu ? Rovnako ako rozoberanie dalsich syndromov. Ak jej to komplikuje zivot tak to treba riesit s lekarom pretoze to uz nie je kadejaka blbost ale uz asi nefunguje normalne a obmedzuje ju to. Ja len nechapem ako niekto hlada riesenie tam kde sa ho nedocka, kym nema vysledky vysetreni. Rada je nieco ine, diagnostika zas ine. Snad sa chapeme.

petus998
19. jan 2022

@neznamaosoba1 ja som mavala závraty a hnačky keď som mala ísť na úrady vybavovať veci nemám rada to a inak zápchy som mala na začiatku tehu aj mávali tepla napuchnute prsia vôbec až koncom trhu a nafúknutá som bola

ankare
19. jan 2022

@neznamaosoba1 urob si test, budeš múdrejšia. Držím palce!

kiki68
19. jan 2022

@neznamaosoba1 tehotensky test urcite ak je dovod na to( ze si mala sex) , keby to pretrvava a menzes nikde tak k lekarovi. Dovodov moze byt viacero. Ako u mna by to naozaj sedelo na 8tt, vtedy zacali tie tocaky a vsetko mozne. A bolo light spinenie

neznamaosoba1
autor
19. jan 2022

@zuzikak Iste.Ale dá sa to normálne vyjadriť.Ale aj tak ďakujem za zdieľanie názoru.Prajem pekný deň.

deti95060810
19. jan 2022

môj tip - tehotenstvo...

petus998
19. jan 2022

@ankare napr mne test ukázal trhu až po 8 týždňov meškania mala som posunutý ovu