Mám bolesť chrbta

noami12
27. aug 2022

Dobrý deň, pobolieva ma dlhu dobu chrbát ale stále si ma doktori prehadzovali ako loptu, stále len neurológ a ortopéd dokola a nemala som spravenú ani MR nič, dnes od rána ma strašne moc boli chrbát neviem ani ako sedieť ani ako ležať nič, dala som si aj Doretu no stále mam bolesti, iba co som navyše malátna po tej Dorete inak nezabrala.
Co mam prosím Vás robiť? Ja do utorka nevydržím nakoľko pondelok je sviatok, myslite že by som mohla ísť na pohotovosť do nemocnice ? Dali by mi nejakú infuziu alebo niečo? Alebo ma z veľkou pravdepodobnosťou otočia domov ?

nikpa
27. aug 2022

@noami12 neotočia ťa, keď máš bolesti tak ťa nemôžu nevyšetrit. Dostaneš infúziu, kľudne chod keď ti už ani lieky nezaberajú.

stanulienkat
27. aug 2022

Dodržiavas všetky zásady, ktoré sú pri potrebné pri zdravom chrbte? Najdôležitejšie je nespať na bruchu, nerobiť rotačné pohyby, nenosiť vysoké podpätky, škodí dlhé státie, aj dlhé sedenie. Meumyvat vlasy nad vanou v predklone.

drake122
27. aug 2022

Na infúziu na pohotovosť môžeš isť.

noami12
autor
27. aug 2022

@stanulienkat ahoj práveže všetko robím tak ako sa patrí, opätky vysoké nenosím vôbec lebo je to premna nepohodlné, na chrbte spávať dokonca bez vankúša ( za čo má aj lekár pochválil), nakoľko som doma ja materskej tak by som povedala ze mam aj pohyb ale aj odpočinku dosť, chodím na prechádzky s malou ale nič také namáhavé nerobím, až na to ze mame schody v dome a stále hore dole chodim s malou na rukách, inak mala je veľmi samostatná na rukách mi nevydrží, maximálne iba po tých schodoch keď ju idem dat alebo zobrať zo spálne. Inak na rukách ju tiež vôbec nemám. Mam pocit ze ta bolesť moze byť od platnicky, lebo vymenila som aj matrace aj obuv.
@nikpa ďakujem tak pôjdem tam, lebo vôbec to neprechádza. 🙂

noami12
autor
27. aug 2022

@drake122 ďakujem za odpoveď 🙂 pôjdem

lucia851
27. aug 2022

@noami12 mne ani opiáty ako doreta nepomahalo ani silnejšie až mi pomohli antidepresíva na bolesť chrbta

noami12
autor
27. aug 2022

@lucia851 no ani mne nezaberajú, iba akurát co som otrúcena, to naozaj? To je zaujímavé a to ti lekar ich odporučil?

lucia851
27. aug 2022

@noami12 áno lekár psychiate a neurológ mi napísal liek Lyrica

klaudi_dubinova
27. aug 2022

ahoj, ja som sa veľmi rýclo zbavila bolesti s produktami od tinade. Ak by si chcela vyskúšať kľudne napíš 🙂 malá mi dáva zabrať a toto je moja prvá pomoc 🙂

dlucy
29. aug 2022

@noami12 ja mam od polky leta bolest krizov a kostrce. Na dva tyzdne to ustalo a teraz opat. 7.9 mam ortopeda tak som zvedava ze co mi povie