Ahojte chcem sa spýtať na anemiu ci stým ma niekto skúsenosti. Mam strašne bledú pokožku, únava, ľadové ruky a nohy, lapanie po dychu, nepravidelný srdcový rytmus. Môže to byť anemia ? Ako sa vôbec lieči...
Ďakujem za odpovede 😊🫶
@pribinak ďakujem ❤️😊
Moze byt anemia, ale aj nieco ine. V ustave srdcovo cievnych chorob robia na ladove ruky, nohy specialne vysetrenie, no uz si nespominam aky je odborny nazov.
U mňa tieto priznaky znamenali nedostatok draslíka.
Zajdi za lekarom...
zájdi za lekárom, môj povedal, že voľnopredajné železo ani nemám kupovať. z času na čas mi predpíše a z času na čas idem na odber krvi. nemusí ti chýbať len železo. brať železo, ak ti chýba niečo iné je nezmysel.
Ďakujeeeem 😊
Aj štítna žľaza, nízky tlak ja som stále studená neprekrvena🙂ale áno aj anemia to môže sposobovat
Pozor anémiu nepodcenuj. Neberies nejaké lieky na epilepsiu? Alebo nejaké psychiatrické lieky? Moja známa ich dlhodobo brala dostala anémiu a už ju nevedeli zachrániť. Zomrela na psychiatrii. Laidácky lekár jej psychiater podcenil kontrolu jej krvi. Keď začneš mať biele pery tak utekaj na pohotovosť.
@slovakboy nie neberiem žiadne lieky. Vôbec
@lulu2014 zisti si, neviem si spomenut na nazov vysetrenia. Ale podarilo sa mi vygogit clanok, na zaklade ktoreho som sla vtedy k tej doktorke. https://zena.sme.sk/c/4187178/ladova-kralovna.html
Ako sa to lieči? Dostaneš lieky alebo sirup na podporu železa
Nejaké lieky a sirupy si vieš kúpiť aj bez lekárskeho predpisu