Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám alergiu na pel a užívam lieky desloratadin, keďže zo zodacu mi tiekla stále krv z nosa tak mám inú alternatívu ibaže po desloratadine vždy smrkam akoby zrazeniny krvi stále. Proste hocikedy počas dňa smrkam tie krvné zrazeniny, krv inak netecie. Otázka znie, že či je to v poriadku. Snažím sa nebrať lieky na alergiu a dať si ich výnimočne, ale teraz mám brutálnu sezónu.
lieky na alergiu nema vyznam brat len 9bcas, musia sa dlhodobejšie. krv z nosa je prave pri podráždení nosovej sliznice alergénom, nie následkom lieky (moj nazor)
@kacena4 ale keď si nedam tabletku napr jeden deň tak v ten deň čo si ju nedam tak nesmrkam krv iba čisto sopel akonáhle si dám tabletku tak uz sa tam primiesa krv.
Ano aj ja to.mavam teraz hlavne k veceru doteraz.ma.nenapadlo.ze.je to desloratadinom
Ja som tiež peliarka a užila som si týždeň. Aj ja smrkam krvavé zrazeniny je to normálne lebo koluje viac krvi v nás..ja užívam penicilín a kvapky do ucha a masť do očí lebo sa mi zapálili spojivky a rozboleli uši