Mám afty

ampulka
15. aug 2017

Dobry den ,uz asi od minuleho leta mam v ustach afty, su to tie male akokeby pluzgieriky v ustach, na zaciatku som mávala jednu aftu, tá po 2-4 dnoch zmizla no nato sa objavila hned dalsie, vtedy som.to.riesila vytazkom z cajovnika a takym kremom co mi z toho strpla afta, to bolo najlepsie len nemoze sa to casto pouzivat pretoze to je navykove, neskor som sa vybrala k mojej doktorke a ta ma poslala na imunoalergologiu kde mi dali tabletky ktpre beriem uzpol roka kazdy den nonstop, afty na urcity cas pomizli aj ked sa raz za maly cas objavili, no teraz sa mi to znova vratilo,ale tak ze nevladzem pit jedt nic , hrozne to boli na dotyk , mam ich az 4 a na kazdej strane, a chcela som sa vas spytat ci nemate nieco overene,co mi fakt zaberie? Co mi to vylieci alebo? Ja uz som fakr zufala...

mateka
15. aug 2017

Mne pomohol zubár..má špeciálny prístroj..na počkanie vylieči. Ale ak sa to opakuje,treba hľadať príčinu inde..Oslabená imunita, a pod.

sirene
15. aug 2017

Tiez s nimi bojujem vždy v auguste, keď mám "alergickú sezónu" , telo sa nestíha brániť a infekcie zaútočia. Ja si na to dávam plátok cesnaku, zvýšila som príjem vitamínu B, C , potieram salviovou tinkturou z lekárne, tiez cajovnikovy olej, mala som aj taký drahý gel, ale to bolo o ničom, len chvíľkovy efekt. Nemá sa jesť ani piť nic horúce...A verim, že prejdú a zas mi dajú pokoj aspoň rok.

miricka77
16. aug 2017

Ahoj.mam kolegynu,vkuse mala afty,uz ako mala,neprisli jej na pricinu.Dnes ma cez 40 rokov a ked pred 10 rokmi nastupovala ku nam do prace,tak to spomenula na preventivke,doktorka zhrozena,poslala na vysetrenia a zistili jej celiakiu.odkedy je bezlepkacka,afty zmizli.Mozno skus aj takouto cestou.

ivuska6
16. aug 2017

Nato je dobré aloe first natrel stretneš a je fuč aspoň mne pomohlo keď som mala a ked si tak uvedomím nemala som to sto rokov už a aloe pouzivam na vsetko

simonkazga
16. aug 2017

URGO spray na afty, dcerke velmi rychlo zabral pri chorobe ruky nohy usta, mala asi 40 aft vsade v ustnej dutine. Nestipe, ma prijemnu chut.