Ahojte. Mám za sebou všetky možné vyšetrenia za posledný rok a som zdravá. Ale som psychicky a fyzicky na dne.. pracujem ale nevladzem bolesti hlavy bolesti krížov bolesti zubov tváre bolestí nôh atď. Mám tetaniu inak vyšetrenia ok. Zažil to niekto? Nevládzem žiť pre tie bolesti a to mám 28 rokov 😔 rozmýšľam hocijako to ukončiť aj samovraždou. Prídem domov z práce dám sprchu a spim. Ako tak mi je dobre ked mam volne dni tie preležim v posteli cele dni. Podarilo sa niekomu začať odznova žiť?
Och....zuby och .. menšie nároky si daj do práce chodíš .spánku si dopraj...a depresia ako písala vyšiel riesit
aké vyšetrenia máš za sebou? tie kríže ťa nebolia iba tak bez príčiny,ani zuby,ani nohy......
Ja som mala velke bolesti, kolujuce po celom tele. A tiez vsetky stavy, co spominas. Diagnostikovanu tetaniu a panicku poruchu. Treba to riesit s psychiatrom.
Boreliozu ti vylucili?
ano, ale mne aj nasli dovod, ci uz platnicka, kaz v zube, ale...tiez na zaciatku bolo "nic vam nie je" musela som zmenit doktora, druhy ma poslal na MRI a platnicka extruzia, cize mozes byt nediaknostikovana, samozrejme, ze s takymi stavmi sa tazko zije, zial clovek musi sam vynalozit posledne sily a najst pricinu
po precitani prvych dvoch riadkov mi hned naskocilo. ci nemas tetaniu, co si napisala v tom tretom riadku. Akoze ano, fakt su bolesti, ktore nemaju "realny" zaklad, ale clovek ich pocituje, sama som to zazila, ale teda nie az v takejto takejto miere. Treba sa zamerat na psychiku, liecit tu - smer psychiater, idealne aj psychoterapeut. Ci aj toto uz mas absolvovane?
Mam tiež silné bolesti celého tela už niekoľko rokov a mam neuroboreliozu a fibromyalgiu. Ale teda pochybujem že by si to mala tiež, lebo pracovať by si nevládala s týmito diagnózami.
Ahoj. V akej oblasti pracuješ? Či aj to nie je dôvod tvojho stavu. Psychické problémy sú často spúšťačom problémov zdravotného charakteru.
Alergia jedlo? Mlieko, Hit, lepok vylúčené? Skleróza? Mri hlavy spravené? Neurologicka čo hovori
Tetania je dôsledok psychiky.
Áno zažila som a nakoniec som skončila na reumatologii, kde mi stanovili diagnózu sjogrenov syndrom (autoimunitne ochorenie). Reumatologiu máš absolvovanú?
Áno čo sa týka hlavy 2xct aj mr hlavy a chrbtice aj alergie vylúčené. Za rok som absolvovala toľko ďalších vyšetrení ako za 10 rokov
Ja by som asi tiež začala s antidepresívami a hľadala potom ďalej ak by to neprešlo.....
moja známa má tiež bolesti celého tela, absolvovala všetky možné vyšetrenia a nič z toho, chodí na akupuntktúru k lekárke vždy po 5 dňoch súvislej akupunktúry jej to prejde a vydrží ta tak štvrť roka
Skusila si lieky od psychiatra? Kamoska bola velmi zle a berie lieky a o dost lepsie, uz moze ak zase normalne chodit.
To je ten problem, ze ľahneš a spis. Skus si aspon 10 minut pocvicit. Uplne jemne zacni nejakymi naťahovacimi cvičeniami z jogy alebo fyzio cvicenie alebo walk doma. Na youtube najdes kopec videi. Skus jeden tyzden. Potom pridavaj po 5 minut kazdy tyzden. Treba trosku rozprúdiť srdiecko a svaly. Antidepresív sa neboj, to davaju pri bolestiach aj neuropatii bezne. Dokonca su aj nejake ambulancie bolesti. Neviem ako sa to vola presne, googli. Kamoska tam brala mamu, velmi jej pomohli. Tiez som to pocula prvykrat. Mas 28 rokov. To zvladnes.
Urcite aj stravu poriešit a prejst na protizapalovu, carnivore a pod
Smer psychiater. Tebe iné nepomôže a nemyslím to ironicky. Depka ako maľovaná.
no moja zlatá,,,šup k psychiatrovi..tebe nič nie je, máš bolesť na duši....
@aandrea9 presne to si myslím..
Tetania je spôsobená hlavne nedostatkom minerálov a vitamínov v tele.
Skús Protizápalovú stravu.
Algeziologicka ambulancia, liečba bolesti. Nevyrieši príčinu, ale utíšia bolesť.
Odporúčam Remyeilin alebo čistý Uridin a kvalitné magnézium (od Andrej Medveď - ABC zdravia).
Skúsila by som alternatívnu medicínu
Prečo neskúsiš antidepresíva?