Mám 25 a večer nemožem spať

15. apr 2022

Dobry den. Uz dlhsie ma trapi ze ked chcem v noci zaspat alebo uz zaspavam tak sa zakazdym strhnem a zlaknem. Takto to ide aj 10 krat za sebou a zaspim az nad ranom. Cez den nemam ziadne stresy. Uz som zufala z toho 😔.

katie253
15. apr 2022

Máš dosť pohybu na čerstvom vzduchu?

mabenn
15. apr 2022

to bude nieco podvedome psychicke...kolko to trva? nespajas si to s niecim, nejakym zazitkom davnejsim?

autor
15. apr 2022

Kazdy den som na vzduchu a neprezivam ziadne vypate obdobie. Aj som unavena a aj tak nemozem zaspat. Nemozem to mat po covide?

rudolfko22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. apr 2022

@rudolfko22 ano skusala. pravidlne pojem caj z medovky. unavy ma to, upokoji, ale toto zostava vzdy

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nina0412
15. apr 2022

Ja som malá tiez problém to spankom skus si dať pred spaním teple mlieko s medom

deti95060810
15. apr 2022

kúp si Dospinox - spray .
pomôže ti zaspať... môžeš dať aj 2 krát za noc..

joesvk
15. apr 2022

To je ako začarovaný kruh..Ak fakt nemáš nič, čo zaťažuje tvoju psychiku, tak ti proste vznikol zlozvyk. Čím viac budeš chcieť zaspať, tým to bude ťažšie... Keď nechceš brať lieky na spanie, tak sa s tým nejako vnútorne pokús zmieriť... A možno to prirodzene prejde..

anulienka99
15. apr 2022

Môžeš to mať po covide, môj manžel asi tri mesiace spával veľmi zle... Uprostred noci sa zobudil a nie a nie zaspať. A kolegyne to mali tiež. 😊

blaazi
15. apr 2022

Ja som mala podobne stavy cez lockdown.
Bolo to veľmi nepríjemné. Napokon mi zistili tetaniu. tento problém so spaním vyriešili vyššie dávky horčíka a vápnika.