Mám 23 rokov a vypadávajú mi vlasy. Mám aj plešinky

vanessska3223
27. nov 2016

Mam 23rokou a mam 2rocnu dcerku vypadavaju mi vlasy a mam ich uz zriedene aj plesinky a okrem toho mam vytok z pupka prosim poradte mi som zufala bola som u koznej a,dala mi alpecin sampon a reghar vodicku ale ziadna zmena T_T

janinah
27. nov 2016

choď za dr. Zelenkovou do Svidníka...pupok dezinfikovať niečim napr. Betadine roztok z lekarne

12345anna
27. nov 2016

Ahoj,ja mám podobný problém už celé roky,po pôrode sa to extrémne zhorší.moj dôvod je štítna žľaza.moja bývalá Endokrinologia mi povedala,ze to nie je od toho,zmenila som však lekárku a tá mi vysvetlila ako úzko suvisi hormonálna rovnováha v mojom tele s ostatnými orgánmi aj pikozkou,teda aj vlasmi.

robin30
27. nov 2016

Ja som mala to iste a pomohol mi obycajny lopuchovy sampon od alpa nedam nan dopustit rastu mi nove zdrave vlasy

12345anna
27. nov 2016

Dr zelinkova je super,ale jej liečba je nákladna.vyborne sú aj klasické vlasové vody,myslim,ze sú od dixi,ale treba ich používať pravidelne a už po mesiaci je cítiť,ze rastu nové vlasy.

janinah
27. nov 2016

a endokrinologicke vyšetrenie potrebuješ

silvitita
27. nov 2016

vygoogki si silu piva a pivného šamponu je cenovo dostupny od bione kupujem za 3,70 myslím že dosť dobré oplachovanie samotným pivom 12tkou....nedám dopustiť 😉 samozrejme pokial v tom nieje zdravotný problém 🙂

jeannna
28. nov 2016

Vypadavanie vlasov moze mat vela pricin. Mas aktualny krvny obraz?

vanessska3223
autor
28. nov 2016

@jeannna nie nemam ale mam strach ze pridem o vlasy

sidia
28. nov 2016

Dixi vitanol c su to ampulky, tiez prave pouzivam nie su drahe a zaberaju, 2 tyzdne som si davala denne potom 2-3 krat za tyzden, len nic nezaberie zo dna na den, chce to cas