Čaute mam 18 rokov a važim 45 kíl som strašne plocha a chcela by som pribrať najviac na zadok pretoze vždy keď jem mi to ide len na brucho a to aj cvičím. Nemáte nejakú radu?
@mimka1402 u mňa to ani s vekom nechodí... teda stále čakám 😒 😂 😂
ja mám pri výške 163cm tiež 45kg, asi od 16tich, teda skoro 10 rokov som mala 42kg 😅 aspoň ako taký zadok a 3kg hore sa mi poadarilo konečene nabrať pomocou kalorických tabuliek a posilky (teraz aspoň cvičenia doma, ale pre mňa to nie je ono) a stále s tým bojujem .. hlavne so stravou ...
Ja som mala po 2 detoch 41. Nie a nie pribrat. Vekom sa to aspon trochu nabalilo. Mam od 48 do 50kg.
Poviem to takto: nemusíš sa za svoj výzor nijako hanbiť. Zo skúsenosti skoro všetky tie, čo boli v 16-ke atraktívne, prsnaté a riťnaté, sú v 35-ke tlsté.
@ivetka454 nič si z toho nerob 😂 mám 164cm 46kg a 31 rokov 😂 tá váha sa má drží od puberty 😂 ale výhoda že nemusím stále kupovať nové oblečenie do šatníka 😂 a skúšala som všetko b12 ku rovno do zadku pichali,pivovarske kvasinky nutridrinky a moj prírastok na váhe nulový 🤷♀️ Max pred pôrodmi som mala 53 kg 😂😂😂😂 a po pôrode do 2och týždňov zas 46. Zmierila som sa s tým už a neriešim 🤷♀️
28r 164cm, 46-48kg a neviem si vynachvalit.. Každému sa páči niečo iné, mne sa páčia štíhle postavy napr.. Sleduj si príjem a výdaj. Cvičíš to je fajn, snaž sa priberať zdravo nie mastnými a tukovými jedlami... Ked budes mat prijem vyšší ako výdaj váha sa musí pohnúť hore.
@leskovael suhlasim. A navyse 9z10 muzov by hlasoval radsej za chudsiu ako vypasenejsiu zenu keby uz si musel vybrat. Je to pre vacsinu asexualne vidiet nahu tlstlu zenu. A to plati aj o muzoch. Takze kym sa citis dobre po zdravotnej stranke naco to silit. 😉 a ked uz chces cvicit tak clovek sa po tom citi super. Svieze telo aj mysel.
baby a viete, že teraz viaceré ste nas*ali ? 🤣🤣🤣🤣
Ale nie 🙊🙊
Tiež som mala v 18tich 45kg teraz mam 35r a mám 75kg🙊🙊🤣🤣🤣
Ved nepises vysku, co je velmi dolezity udaj. Ked mas 160cm, tak je to ok. Ak mas 180cm, je to velmi malo.
Mala som to v tom veku tak isto, výška 174 cm, na pohľad doslova kosť a koža, samozrejme, že ani "cici" vtedy mi nemali z čoho narásť. Tu pomôže len jesť, jesť a jesť...inak išla váha dole a ak máš ešte aj zrýchlený metabolizmus, tak nie je o čom...príjem musí byť vyšší ako výdaj.
Kalorický nadbytok dosiahnutý výváženou stravou bohatou na bielkoviny a zdravé tuky (pogoogli) a na zadok cviky so záťažou (pozri napr na YT), na rast svalov sú optimálne také váhy závažia, s ktorými zvládneš cca 8-12 opakovaní ... takže skúšaj a postupne pridávaj (ak zvládneš viac opakovaní, tak je to váha vhodná na svalovú výdrž, ak menej, tak na silu)