Ahojte mam 18 rokov a strašne ma boli kostrč. Je to taka pichlava bolesť, nemôžem si pomaly ani sadnúť. Kamošky mi hovorili ze ma to boli koli tomu ze som tehotná. A áno mala som styk bez ochrany...prešiel už týždeň a ja som si test urobila no vyšiel negatívne...neviete mi niekto poradiť?
Mam strašný strach ze som vážne tehotná...nedá sa nejako doma potratit? Počula som ze klinceky nie sú vhodné ale ta neviem ako často ich mam jest alebo co...za každú odpoveď ďakujem.
Musíš každý deň aspoň hodinu v kuse každé 3h skákať na švihadle až do dňa pokiaľ nedostaneš ms.
Toto vážne? Naozaj na ZŠ chýba sexuálna výchova 🙈🤦♀️
V prvom rade dostuduj si biologiu, pouzivaj ochranu a s bolestou kostrce chod k vseobecnemu lekarovi. Mozes ju mat narazenu, ale moze sa ti tam robit aj absces. Bolest kostrce urcite nie je priznak tehotensva (ked to tvrdia kamosky, tak si spravte vzdelavaciu skupinu, dostudujte biologiu rozmnozovania cicavcov, specialne homo sapiens a ochranu pred nezelanym tehotenstvom)
No sexovať to vie hrajú sa na dospelých a pritom základy biológie nemajú ani šajn🙄ale poviem ti to takto kostrč s tehotenstvom nemá absolútne nič spoločné
@kami234 ty si asi veľmi veľa chýbala na hodinách biológie, že? Pretože ešte ti test neukáže že si tehotná.
Odporúčam buď nesexovat, alebo si daj predpísať antikoncepciu, alebo si nákup zásoby prezervatívov
Fakt objednaj sa ku gyn a pories ochranu