Ahojte ja už som zúfalá. Všade kde idem každý mi len vraví že som nehorázne chudá. A už mi to začína vadiť. Samozrejme.sq hmeď z toho vystresujem. Aj lekárke to poviem tak mi povie že testy mam krvné ok, štitná žľaza ok. Som po troch deťoch. Jem normálne aspoň si myslím. Jem 2x normálnu stravu plný tanier popritom aj sladké, slané, jogurty a podobne. Pohybu mám strašne veľa a pri troch deťoch aj stres samozrejme. Ako nabrať na váhe. Už som z toho nešťastná. Chcem sa dostať aspoň na 55.
@leameleg si zdravá, nestresuj. Tiež som mala kedysi toľko čo ty, tiež to musela hlavne každá bacuľa okomentovať, aká som chudá, že nemám cici ani rici, že ma vietor odfúkne, že si mám dať do ruksaku tehly a podobné kraviny. Keby si povedala poznámku na váhu zasa niekomu naspäť, hneď sa urazí.
Ja som začala chodiť do fitka, nabrala som aj 5 kg svalovej hmoty a hneď to inak ukázalo. Ale pre niektorých som bola chudá aj keď som mala 53 kg a poznámky neprestali. Teda už prestali, momentálne mám 60 kg a konečne keď som ritnatá a bruchatá som pre ostatných akceptovateľná, ale zas mám aj 50 rokov a už ma nikto nerieši😍
Ja to oste som mala. Ked deti podrastu, budes.mat menej pphybu, vaha pojde.dole. u mna to tak bolo.
@leameleg ak máš rýchly metabolizmus tak jedine čo ti pomôže pribrať je šport. Paradoxne. Svaly vážia viac než tuk a pri športe sa aspoň nejako utvoria. S tukom máš asi taký problém že sa nestíha uložiť.
Sestra keď začala športovať tak pribrala pár kg.
@lenkakravcova u mňa je ten problém že ja ani vysediet nedokážem. Musím byť stále v pohybe. Je pravda ,že keď som nemala deti bola som pribratejšia takých 55 som mala no ale od prvého až po tretí pôrod ja nedokážem pribrat.
@0silvia0 tiez som stihla, zatial … a ano cely zivot pocuvam… aj o tych tehlach, aj o tom, ze sa mam najest a podobne kraviny…
Fakt nechapem, preco maju ludia potrebu to komentovat. Uz to beriem ako nejaku zvratenu formu komplimentov.
Sranda je, ze ked povies, cloveku s nadvahou, ze ten treti veternik uz fakt nezer, tak si budes za debila, ale Ked povies, ze stihlej babe, ze je sucha, ze hrka kostami, tak je to v pohode 🤦🏻♀️
A autorka, ak si zdrava, tak to neries.
@u2jana tak ako vraj zdravotné je to ok. Aj čo sa týka štítnej tu mam ok mesiac dozadu som aj tam bola
Aj kardiológiu mam ok.. akurát v piatok idem na opakované testy krvné. Napríklad ja mam aj energiu okolo deti aj doma , že nie som unavená ale občas príde na mňa triaška, mdloba no neviem
@leameleg ja nosím tiež XS, zase to taká tragédia nie je (ak sa inak zdravotne cítiš dobre) 🙂
Skús nejaké vitamíny: horčík, vit C, kolagén. Prípadne železo (po rozvode krvi).
@leameleg ak sa citis dobre a zdravo,tak bud stastna🍀a poznamky ludi si nevsimaj,vacsina Ti zavidi,ze mozes jest kolko chces a nepriberies😊
Tiež som bola celý život vychudnutá a potom som objavila čaro posilky 😊 správnou stravou a cvičením si dokážeš neskutočne upraviť postavu tak by som začala týmto
@veronika2021 občas sa cítim veľmi zdravo a občas je to mega hrozne
počkaj do 40tky a ešte budes s nostalgiou spominat na sučasných 48 kg 🙂
@leameleg ja som bola cely zivot velmi chuda. Dodnes pamatam vazenie asi v 9tom rocniku na zakladnej ked vsetky baby mali nad 40kg a ja 36 😀 strasne som sa hanbila. Potom som dlho mala 46kg pri vyske 160cm, potom dlho 48. No a teraz uz budem mat 40rokov a nedavno som rodila a pribrala som na 55kg a ti poviem, ze tazko to znasam 🤣 si pripadam ako gula, hrozny nezvyk je to premna. Ale nastastie som uz schudla na 52, ale chcem sa naspat dostat na svojich 48 aj ked predtym mi to prislo, ze som bola chuda a vsetci mali poznamky,ale teraz som zistila, ze takato vaha bola najlepsia.
@leameleg dievča, niektoré slová… akoby si mi z duše písala… presne ako ja… dakedy mam tolko energie, že ju môžem rozdávať… a dakedy som skapatá ako pes, ako napr.dnes. Už som si aj magnezko davala, ležím na gauci a povodne som mala cvičiť lebo je štvrtok, ale skolila ma nejaká potvora tak som neschopná ničoho…
Ale k veci.
@0silvia0 ďakujem za označenie a podporu🙂, áno, ja sa snažím cvičiť len doma a tak mi to vyhovuje a tiež počúvam od okolia, že či aj jem a podobne a popri tom porcie väčšie ako môj manžel mávam…
Ten až nechápe, a poviem ti, kašli na slová, pokiaľ sa ty cítiš dobre ostatné nerieš
Ja sa už napr.teším, že mi začne leto a že nebudem cvičiť, budem mať aj ja prázdniny, robím to tak každý rok a samozrejme ž v strave sa neobmedzujem a to isté aj cez sviatky a pod 🙂
@saska2208 je to na nervy ozaj .. vieš koľko krát si poviem že už sa ani na váhu nepostaví ale stačí niekoho debilne poznámka a ja hneď šup na váhu kontrola , stres, takoj mi je zle z toho stresujem hneď. A aj keď si sama poviem je to ok ale ja proti ľuďom čo mi toto povedia ma hneď chytá panika.
Zapracuj na sebavedomi a bude ti jedno co ti hovoria.
Radsej byt chuda ako tlsta a na dietach👌🏻
@biglovemom je pravda že ani to sebavedomie nemám:(
@biglovemom amen. 🙏
@leameleg a zabudla som napísať, že som sa už začala aj nonstop vážiť ako šibnutá