Mám 160 cm a 45 kg

zdenicka19
30. mar 2017

Ahojte žienky,dievčatá ... som maminka a mám 1 ročné dievčatko.. Na začiatku bolo všetko super so mnou no ako som prestala kojiť malú keď mala 5mes. som začala extrémne chudnúť :( ... mám 160cm a 45kg POMOC !!!!!!!!!! ... Užívala som B12 injekcie,b12vody,b12 tabletky no nič ... Keď sa niektorá v mojom texte našla prosím vás o pomoc. Chcela by som pribrať no ŽIADNE PREJEDANIE ! Ak budete narážať nech idem k lekárke už sa stalo,to ona mi predpisovala tie B12..naozaj som z toho zúfalá...necítim sa byť ženou takou aká som bola predtým ... Ďakujem za každú odpoveď.

dismonika
30. mar 2017

@zdenicka19 Ahoj, cítiš sa aj zle? Si slabá a malátna?

janickacrazy
30. mar 2017

@zdenicka19 No mala by si zájsť na gastro, možno máš nejaký problém s trávením a ješ normálne či málo? Máš chuť do jedla? Nemáš nahodou nejakú alergiu alebo celiakiu? Treba si dať porobiť nejaké testy, nikdy nevieš, kde je pes zakopaný. Daj si spraviť krvné testy, či nie si anemická, ja som bola po porode dosť dlho a cítila som sa strašne unavená, možno ti chýbajú nejaké vitamíny alebo niečo iné.

gaga1
30. mar 2017

Mas vysetrenu stitnu?

zuzi0911
30. mar 2017

Tak isto 165 cm 45 kil,,,vsetky vysetrenia v poriadku,lieky na podporu,,b,,dokonca vlakninu mi poradili ze ak je zanesene crevo tak nezachytiva ziviny a tym padom nepriberam,,,prd nepomohlo vobec nic a ja chuda,,,,som 6 r po porode a konecne som priprala 5 kil od decembra!!!!!! Co sa aj drzi,,,,proste telo bolo asi moc vycerpane,,,metabolizmus ko,,,

kvetinka75
30. mar 2017

skús absolvovať nejaké vyšetrenia - kam ťa lekárka poslala? Možno nestačí iba niečo predpísať a čakať. a keď bude všetko OK tak sa tým netráp. Vieš koľko žien má opačný problém? Ja som mala rok po pôrode 48 kg, teraz mám 68 a necítim sa vôbec dobre. Ako rada by som mala tých 50. Ale vtedy som tiež chudla, viac sa hýbala, organizmus mladý, rýchle spalovanie, ale prišla práca ,sedavé zamestnanie a už to išlo. Možno aj ty si ten prípad a začneš priberať neskôr. Ja mám výšku 157 cm a cítila som sa dobre a myslím že som aj dobre vyzerala. Ja nemám potrebu byť krv a mlieko čo teraz vlastne som a vadí mi to. Mužovi nevadilo ani keď som mala 48 a ani teraz 68 ale ja osobne sa necítim dobre a pomaly sa kg dostávajú dolu. Tak ak budú vyšetrenia v poraidku vyčkaj chvíľu možno pár kg v priebehu 2-3 rokoch priberieš. POznám dosť žien ktoré začali priberať tak 2-3 roky po pôrode a s pribúdajúcim vekom.

biolady
30. mar 2017

Neviem, ja sa citim super aj ked mam 165cm a 48kg. Takze mam podla vsetkeho este menej od teba a nestresujem. Ale ak sa citis zle, problem bude inde. Sprav si vysetrenia u lekarky a obrat sa na nu. My nemozeme vediet co ti je. Ale mozem poradit. Ak budes cvicit a jest proteiny, priberies na 100%. Zdravsie ako keby si sa mala napchavat sladkostami a b12kami. Aj ja som ich kedysi mala dostavat a rozne sladke napoje na priberanie. Nic nepomohlo. Az ked som zacala cvicit.

nelinka2009
30. mar 2017

Ja viem, ze vas to trapi a nemala by som...baby ale zavidim vam... Ja priberem aj ked nezerem..

slimstar
30. mar 2017

no ja som mala 169 cm a 50 kg dlhodobo, zhruba od 15 rokov. Ale načo to riešiť, keď je človek zdravý a ja sa tak cítim dobre a som spokojná. Jednoducho sa veľa hýbem, samozrejme jem aj 5 chodov, ale som zdravá, slanina, krvavničky a také nie je problém. Teraz som pribrala, kvôli bábätku, ale ja sa vôbec nebudem čudovať, ak schudnem zasa na tú váhu. jednoducho človek, ktorý sa vela hýbe a vydáva vela energie, nemôže vyzerať ako človek, ktorý sa celý den vozí v aute. Hovorím v mojom ponímaní, som odjakživa chudá a zdravá. Aj vy ste zdravá ? nemáte nejaké zdravotné problémy ? Ak ste zdravá a všetky testy by vyšli normálne, tak by som sa netrápila, mali by ste mať radi svoje telo. Ja som sa ani nevážila, váhu som zahodila, takže som nevedela ani kolko vážim. Samozrejme ako to pôjde pod tých 45 kg, už to môže byť nebezpečné.

leria
30. mar 2017

moja, daj do Googlu ako zdravo pribrať....tam nájdeš toho kvantum...tu snáď keby bola baba, ktorá niečo podobné riešila...

figurka1985
30. mar 2017

ja mam 160 cm, a pred tehu som mala v rozpati od 48-50 kg. po porode som riadne nabrala, no teraz mam zase svoju vahu.. avsak zacala som cvicit, co som predtym necvicila... a predtym, ked som mala 47 kg- citila som sa hrozne, bolel ma zadok pri dlhsom sedeni, bedrove kosti, celkovo som mala nohy ako kostricka... neznasala som, ked na mne veci viseli.... avsak dolezita vec- necvicila som... takze som mala len kosti, trosicku svalov a viac tuku... teraz mam rovnako kg- momentalne 49- nosim oblecenie ako pred tehu, avsak uz zo mna nevisi, a citim sa uzasne! 🙂 inak- predtym som jedla, hoc aj o 10 vecer som si dala chod z obeda... no strasne vela. a hned rano som sla na wc :D rychly metabolizmus jak svina 🙂 takze som nestihala priberat 🙂
skus si najst nejaky sport... 🙂 lepsie ako prejedanie sa 🙂

lorela
30. mar 2017

@zdenicka19 A z coho chces pribrat, ak to nesmie byt navysenim jedla???

angelina1003
30. mar 2017

ja mam 168 som a ked som mala 54 kg trcali mi vsetky rebraaveru ze dobre to nevyzeralo.... takze velmi zalezi od postavy baby...pri mne je ideal 57 kg ale jasne ze poznam baby co su ok s mojou vyskou a maju menej kg....len nie kayda postava je nato stavana 🙂

xlenkaxx
31. mar 2017

Ahoj, ja som mala stale 163cm a 43kg (bez zmeny asi 10 rokov - taka kostra no....) a za posledny polrok som pribrala 5kg, zistili mi v lete histaminovu intoleranciu,tak trosku som upravila jedalnicek. Ale pribrala som akosi sama od seba, jedavam v rovnakych mnozstvach cely zivot. Moc to na mne nevidno, tak snad sa len nepokazila vaha, ze ukazuje viac. Nerobili Ti nejake testy? Pricina moze byt aj v zlom vstrebavani latok, zrychleny metabolizmus atd atd.

diablikovci
31. mar 2017

@zdenicka19
Ahoj a nepomohlo by Ti tie prípravky čo užívajú kulturisti? Sú aj tske na prírodnej báze.

papywest
31. mar 2017

Ja som mala podobny problem ale ja som pri mojej výške 160cm schudla na 42kil .....tiež pri ročnom dietatku....zašla som za lekárom urobil mi krvné testy aj poslal na kontrolu štítnej žľazy a všetko ok .....potom ma poslal na sono brucha a tam videli že mám podráždený celý žlčník aj žalúdok a to všetko kvôli tomu ze som vynechavala raňajky alebo niekedy jedla 2-3x denne a tam bol problém. Lekár mi predpísal liek peritol a od neho som jedla normálne tak 5x denne a iz mam konecne 46 kil a chcem pokracovat do tych 50..... Takze moja rada jedz aspon 5x denne a hlavne ranajky nevynechavaj .....držim ti palce aby sa ti to podarilo.

bienennest
31. mar 2017

@zdenicka19 Ahoj, na tvojom mieste by som najskor hladala pricinu chudnutia. Dala si si uz vysetrit stitnu zlazu? Pri jej nadfunkcii mozes velmi rychlo chudnut. Pricina moze byt ale samozrejme aj ina.. len treba hladat.

zdenicka19
autor
1. apr 2017

@dismonika nie práveže ... cítim sa ako pred tým

zdenicka19
autor
1. apr 2017

@papywest peritol poznam a neuveritelne ma to unavovalo ale zas pomahalo

zdenicka19
autor
1. apr 2017

@lorela samozrejme ze s navysenim jedla ..ale z prejedania je mi zle

papywest
1. apr 2017

@zdenicka19 no ono tá únava po takých 3-4 dňoch ustúpi lebo si telo zvykne na ten liek......mne on jediný pomohol pribrať .....

liv1
1. apr 2017

Ja si myslim ze v prvom rade treba zistit pricinu narazoveho schudnutia. Nejdem ta strasit tak nebudem pisat konkretne, priciny mozu byt aj uplne "banalne", ako nejaka intolerancia ktora ale pravdepodobne nie je silna lebo ine prejavy nemas. Ako uz pisali baby treba vysetrit stitnu zlazu, gastro, alergie, lepok, laktoza, pripadne histaminovu intoleranciu. Ja mam laktozu a hist. int. ale dieta mi i tak nepomohla pribrat, mam 164 cm a 48 kg. Jedno dve kilecka by som privitala, ale ja sa inak citim super v tomto tele 🙂.. A to mozem je fakt aj po veceroch a nociach.. Pribrat sa da aj pravidelnejsou stravou pistupnym zvysovanim kalorii, nemusi to byt zrovna sladke, mastne. Da sa pribrat aj zdravo, aj cvicenie a svalova hmota (nie kardio cvicenia) ti vahu navysi. Inak su drinky v lekarni predavaju, tusim nutri drinky alebo ako sa to vola, je to chutne, a v jednej krabicke mas celodenny prisun kalorii a vitaminov. Moj otec bol velmi chudy a az po straaaasne dlhom case mu to dr poradil (da sa aj na predpis), a potom krasne pribral. Lebo okrem toho denneho prisunu v tejto forme, jedol aj normalne. Drzim palce, cesta isto je, len clovek si musi najst ten svoj sposob 😉

mishkamishka
1. apr 2017

@zdenicka19 ahoj, ja mam tiez 160 cm a 45 kg, teraz mam 5 rocne dieta. 45 kg som mala, ked som otehotnela a kojenim a behanim za malou som sa dostala spat na tuto vahu. a som s nou spokojna. kym nechudnes podozrivo, typu problem so stitnou zlazou, myslim, ze priberies az ked dieta povyrastie a budes mat viac casu aj na seba - pokojne sa najest, oddychnut a tak.

elizita
1. apr 2017

@zdenicka19 Kolko kg si mala pred tehotenstvom?

anjelaa
1. apr 2017

@zdenicka19 veď práve, závisí aká zvykla byť tvoja bežná váha. Všeobecne na tých mierach nevidím nič zlé, aj aj mám 160 cm a dokonca ešte menej vážim a nič mi nie je. Ak bola tvoja váha o dosť vyššia a cítila si sa tak dobre, a naopak teraz sa cítiš zle, tak by som to riešila, ja osobne aj alternatívne. Ak sa cítiš dobre, neriešila by som to a udržiavala si zdravý životný štýl.

zdenicka19
autor
1. apr 2017

@kvetinka75 nikam ma neposlala skusa vsetky lieky sveta na mne :D :D

zdenicka19
autor
1. apr 2017

@diablikovci citala som o nejakom gainer mutant mass no je tam pisane ze na EXTRA spevnenie svalov no strach :D

zdenicka19
autor
1. apr 2017

@elizita mala som 53-54kg

zdenicka19
autor
2. apr 2017

@anjelaa citim sa skvelo naozaj ze skvelo ako pred tym ... ale ked sa pozrem na seba a vidim to tak psychicky mi to vadi ... ale fyzicky sa citim super ...len pohlad do zrkadla ma trapi a stare fotky atd...potom kazdy ma uz napomina a to som nikdy nepoznala aby ma niekto aj CUDZI upozornil ze aka som chuda...no hroza

kvetinka75
2. apr 2017

@zdenicka19 tak ja by som veru bez nejakých vyšetrení neskúšala žiadne lieky, ako ti dr. môže niečo nasadiť, keď nevie či náhodou niečo nemáš? Vitamíny OK, neviem čo ešte iné skúšala ale ja by som si na tvojom mieste vyžiadala nejaké vyšetrenia. Keď ti tá váha tak vadí tak by som to takto riešila. Alebo či to nie je psychický problém. Iné by bolo keby si držala hladovku ale keď aj kojíš, podľa mňa by za tým nemuselo byť nič. Daj si spraviť ešte pre istotu nejaké vyšetrenia a ak bude všetko OK, počkaj kým dokojíš, pravdepodobne pár kg pribudne. (keby som tak ja takto zase schudla😉

lorela
3. apr 2017

@zdenicka19 Keď chceš, napíš mi, čo zhruba zješ za jeden deň a približné množstvá. Myslím, že už len samotným stravovaním sa dá dosiahnuť veľa.