Mám 13 rokov a riešim probléms prsiami.

beky123456
25. júl 2019

Ahojte prosím vás o radu. Mám 13 rokov a na mojich prsníkov sa mi niečo nezdá. Hmm. Urobili sa mi tam už dávno okolo bradavky tam neviem ako sa to volá ale tam okolo ten kruh. Tak sa mi tam veľmi dávno spravili také hrčky maličké ale to je normálne. No a minulý týždeň sa mi to tam začalo šúpať. Neviem čo to je a veľmi sa bojím aby to nebola nejaká rakovina či čo 😥
Prosím vás poraďte mi čo najskôr bola by som vám veľmi vďačná

pininka1
25. júl 2019

@beky123456 ukáž to máme, alebo nejakej žene v blízkom okolí, ale inak to má veľa.zien, aj ja to mám a je to normálne, určite nejde o rakovinu.

ladyblcha
25. júl 2019

Dvorce sa to vola 🙂 ale mozes to mas napr z osuchania od oblecenia, nosis podprsenku? Mozno material zly, nevzdusny, alebo ti je velka a ked sa hybes, tak sa ti sucha o material podprsenky a supe sa to. Skus na cas vymenit podprsenku za nejaku inu, alebo ak nenosis, zacat nosit. Mozno to je len to. Rakovina to urcite nebude, neboj. Pripadne si sa neopalovala hore bez? Aj z toho sa ti to mohlo stat, ze ta koza na dvorcoch je jemnejsia ako pokozka inde, tak reakcia na slnko je pri spaleni taka, ze sa vytvori nova a osupe stara, poskodena slnkom, koza.

beky123456
autor
25. júl 2019

@ladyblcha ahoj nosím podprsenky tie isté stále dookola už 4 roky tak asi skúsim kúpiť nové. A ďakujem veľmi sami uľavilo

ladyblcha
25. júl 2019

@beky123456 hlavne dobre padnucu si kup, mnohe mlade dievcata s tym maju problem, kedze sa hanbia s niekym poradit o tom. Ale su na nete ukazky ako ma spravne sediet, tak skus pozriet pripadne. A na leto vzdusnu, material bavlna, skus nejaku sportovu, bez kosikov, s dvojitou latkou vpredu, tie lepsie podrzia prsia. Ja mam napr z kik za par eur sportovu a velmi dobre sedi 🙂

evkamotka
25. júl 2019

Ak sa ti supe koza, moze to byt teraz tymi teplami, umelymi materialmi, zmena kozmetiky, sucha plet...

lujza123
26. júl 2019

@beky123456 nic sa neboj, len rastu a ma to rozne prejavy...od svrbenia, cez obcasnu bolest, prehnanu citlivost atd
Ak mas podprsenku odporucam sportovu bavlnenu, take tie topy, v tomto teple ti vseliake umeliny mozu sposobit alergicke reakcie

gabika0825
27. júl 2019

Ja som mala podobný problém, svrbenie bradaviek, tiež suchá koža na nich a veľmi citlivé boli, skúsila som vymeniť podprsenku, keď som ju nemala tak iba bavlnené tričká a kúpila som si krém na bradavky v drogérii a o týždeň to prestalo.